if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο Τράμπ συναντάει Νιέτο και Τρουντό για lifting στη NAFTA

Επιθετικές κινήσεις στο μέτωπο του ελεύθερου εμπορίου κάνει ο Ντόναλντ Τράμπ ανακοινώνοντας μερικές ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος ότι θα συναντήσει τους πρωθυπουργούς του Καναδά και του Μεξικό για την αναδιαπραγμάτευση της NAFTA.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ο Ντόναλντ Τράμπ θα συναντηθεί στις 31 Ιανουαρίου με τον Μεξικανό ομόλογό του, Ενρίκο Νιέτο στην Ουάσινγκτον, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σιν Σπάισερ και πρόσθεσε:

[graphiq id=”AUhJL6y5IV” title=”NAFTA: Το προφίλ” width=”700″ height=”545″ url=”https://w.graphiq.com/w/AUhJL6y5IV” ]

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Οι δύο ηγέτες θα έχουν έναν ανοικτό διάλογο. Ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα βάλει το χέρι στην… τσέπη για να κτιστεί τείχος στα σύνορα των δύο χωρών.

[graphiq id=”ekAde1i9wc5″ title=”Εμπορικό ισοζύγιο ΗΠΑ-Καναδά” width=”700″ height=”490″ url=”https://w.graphiq.com/w/ekAde1i9wc5″ ]

Αυτή ήταν η απάντηση του Μεξικανού προέδρου στις νέες δηλώσεις του 45ου προέδρου των ΗΠΑ ότι σχεδιάζει να προχωρήσει στην κατασκευή του τείχους, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, διεκδικώντας στη συνέχεια αποζημίωση από το Μεξικό.

[graphiq id=”8PUDPw16WO1″ title=”Εμπορικό ισοζύγιο ΗΠΑ-Μεξικού” width=”700″ height=”459″ url=”https://w.graphiq.com/w/8PUDPw16WO1″ ]

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μεξικό εξέδωσε στις ΗΠΑ τον καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών “Ελ Τσάμπο”, κίνηση η οποία ερμηνεύεται ως κίνηση καλής θέλησης στα πλαίσιο της βελτίωσης των διμερών σχέσεων.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version