if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Τέλος εποχής για Yahoo και Mayer.. ήρθε η Altaba

Τη μετονομασία της σε Altaba Inc και την αποχώρηση της διευθύνουσας συμβούλου Μαρίσα Μάγερ μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη Verizon ανακοίνωσε η Yahoo, η οποία τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε αντιμέτωπη με τεράστιες προκλήσεις και προβλήματα.

[graphiq id=”l6V9yYGbFMp” title=”Yahoo: Η ακτινογραφία” width=”700″ height=”577″ url=”https://w.graphiq.com/w/l6V9yYGbFMp” ]

Από την απώλεια δεδομένων 1,5 δισεκατομμυρίου χρηστών μέχρι το παρ’ ολίγον ναυάγιο της εξαγοράς από τη Vrizon η Yahoo δίνει μια μάχη επιβίωσης όχι με τους καλύτερους όρους.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Διαβάστε επίσης: Hackers έγδυσαν τη Yahoo

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας εξαγοράς η Verizon θα αποκτήσει τη βασική δραστηριότητα της Yahoo -τη μηχανή αναζήτησης, τα email, τη διαφημιστική και τα media- έναντι 4,81 δισ. δολαρίων.

[graphiq id=”fCfAatp96ol” title=”Yahoo: Από που βγάζει λεφτά” width=”700″ height=”490″ url=”https://sw.graphiq.com/w/fCfAatp96ol” frozen=”true”]

Η διαδικασία εξαγοράς είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη ενώ το deal μπορεί να καταρρεύσει συνολικά μετά τις αποκαλύψεις για το hacking που οδήγησε στην απώλεια δεδομέων 1,5 δισεκατομμυρίου χρηστών.

Η Verizon έχει διαμηνύσει ότι αν και θεωρεί στρατηγική την εξαγορά της Yahoo εν τούτοις συνεχίζει να ερευνά σε βάθος τα προβλήματα ασφαλείας της εταιρίας.

Με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό μετά τη μετονομασία της η Altaba θα είναι μια εταιρία holding η οποία θα ελέγχει τη Yahoo, το 15% στην Alibaba και θα έχει ως πρόεδρο των Erxi Brandt.

[graphiq id=”kLD3tztuT4h” title=”Yahoo Inc. (YHOO)” width=”700″ height=”515″ url=”https://sw.graphiq.com/w/kLD3tztuT4h” frozen=”true”]

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version