if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Η Κίνα κόβει τον αέρα του Κιμ, στέλνει μηνύματα στον Τραμπ

Μια ακόμη κίνηση με ισχυρή σημειολογία πραγματοποιεί το Πεκίνο στον απόηχο της δοκιμής βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρειο Κορέα και τη δολοφονίας του αδερφού του Κιμ γιονγκ Ουν, διακόπτοντας τις εισαγωγές άνθρακα για το υπόλοιπο του έτους.

Η απόφαση του Πεκίνου στέλνει σαφές μήνυμα αλλαγής πολιτικής αλλά και ανάληψης διεθνούς ρόλου από την Κίνα καθώς πλέον ασχολείται ενεργά με τη σταθεροποίηση της “αυλής” της. Παράλληλα το Πεκίνο καθιστά σαφές ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να αποσταθεροποιήσει την περιοχή και ότι δρα ως εγγυητής της ασφάλειας.

Με τον τρόπο αυτό καθιστά σαφές και στις ΗΠΑ ότι δεν υπάρχει λόγος ανάπτυξης της αντιπυραυλικής ασπίδας THAAD στη Νότιο Κορέα καθώς το Πεκίνο ελέγχει και διασφαλίζει τη σταθερότητα της περιοχής.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η διακοπή των εισαγωγών χάλυβα στην Κίνα αποτελεί ισχυρό μήνυμα προς τον Κιμ ο οποίος θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με το Πεκίνο ώστε να αποκαταστήσει τις διμερείς σχέσεις, γνωρίζοντας όμως ότι θα αναγκαστεί να κάνει ουσιαστικές -αν και μη ανακοινώσιμες- υποχωρήσεις.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version