if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Οι πολιτείες των ΗΠΑ που μπλοκάρουν την απαγόρευση του Τράμπ

Δικαστές τεσσάρων πολιτειών των ΗΠΑ μπλόκαραν την εκτέλεση, από τις ομοσπονδιακές αρχές, του διατάγματος του Ντόναλτ Τραμπ για τον περιορισμό εισόδου από εφτά μουσουλμανικές χώρες.

Οι δικαστές της Μασαχουσέτης, Βιρτζίνια, Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, τέσσερις πολιτείες με κομβικά διεθνή αεροδρόμια, εξέδωσαν αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες μπλοκάρεται η εφαρμογή του διατάγματος, και παρόλο που αυτό είναι σε ισχύ, ο αυξανόμενος αριθμών αντίστοιχων αποφάσεων των πολιτειών θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην εκτέλεση του.

Διαβάστε επίσης: Κάτοικοι των ΗΠΑ, δεν μπορούν να μπουν στη χώρα λόγω… Τράμπ

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η εφαρμογή του διατάγματος έχει προκαλέσει χάος στα αεροδρόμια και αναρίθμητες μηνύσεις σε όλη τη χώρα. Επίσημοι φορείς μετανάστευσης καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει καμία μέθοδος και επικρατεί τρέλα, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αναφέρει πως θα συμμορφωθεί με τις δικαστικές διαταγές και θα εφαρμόσει το διάταγμα με τρόπο που θα εξασφαλίσει πως οι εισέρχοντες δεν αποτελούν απειλή για τη χώρα ή για τους Αμερικανούς πολίτες.

Διαβάστε επίσης: Αντίποινα Ιράν στις ΗΠΑ για την απαγόρευση-Τράμπ

Δικαστικές αποφάσεις ανά πολιτεία υποδεικνύουν ασφαλιστικά μέτρα, μπλοκάροντας την απομάκρυνση και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την κράτηση στα αεροδρόμια, προσφύγων, κατόχων αδειών παραμονής και μόνιμων κατοίκων από τις επτά χώρες που αναφέρει το διάταγμα.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version