if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο φόβος επιβράδυνσης των ΗΠΑ ρίχνει το πετρέλαιο

Υπό πίεση βρίσκονται οι τιμές του πετρελαίου σε Σικάγο και Λονδίνο, καθώς η αγορά παραμένει διαιρεμένη και εν αναμονή πληθώρας κρίσιμων στοιχείων

πετρέλαιο, oil

Υπό πίεση βρίσκονται οι τιμές του πετρελαίου σε Σικάγο και Λονδίνο, καθώς η αγορά παραμένει διαιρεμένη και εν αναμονή πληθώρας κρίσιμων στοιχείων που θα δώσουν καλύτερη αίσθηση της προοπτικής της παγκόσμιας οικονομίας.

Τα futures του αργού Brent υποχώρησαν κάτω από τα 90 δολάρια το βαρέλι τη Δευτέρα και του WTI χαμηλότερα από τα 85, καθώς οι επενδυτές ήταν επιφυλακτικοί ενόψει μιας πολυάσχολης εβδομάδας στην οποία δεσπόζει η συνεδρίαση της FOMC για τον καθορισμό των επιτοκίων της Fed. Ακολουθούν τα στοιχεία για τη μεταποιητική δραστηριότητα από την Κίνα.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Οι αναλυτές σταθμίζουν ιδιαίτερα τις πιθανότητες μιας οικονομικής επιβράδυνσης στις ΗΠΑ και τα σημάδια περαιτέρω οικονομικής σταθεροποίησης στην Κίνα, δύο από τους μεγαλύτερους καταναλωτές πετρελαίου στον κόσμο.

Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν επίσης παρά την κλιμάκωση του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, καθώς η χερσαία εισβολή των ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας ήταν ευρέως αναμενόμενη. Ωστόσο, οι αγορές διατηρήθηκαν σε ανοδική τροχιά εν μέσω φόβων για μια ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή που θα μπορούσε να διαταράξει τον εφοδιασμό πετρελαίου.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version