if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Folli Follie: Πρόστιμα στη διοίκηση Κουτσολιούτσου ετοιμάζει η Κεφαλαιαγορά

Ο αντιπρόεδρος και CEO της GG Group

Κινήσεις που δημιουργούν νομικό προηγούμενο και αποτελούν τη βάση για την αμφισβήτηση των ενεργειών της διοίκησης της Folli Follie από τους μετόχους και τους ομολογιούχους στα δικαστήρια ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, θέλοντας να εξαντλήσει το περιθώριο ενεργειών που διαθέτει αν και έχει παραπέμψει την υπόθεση της χειραγώγησης στη Δικαιοσύνη.

Σήμερα συνεδριάζεις εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με θέμα την επιβολή διοικητικών κυρώσεων (προστίμων) σε στελέχη της εταιρείας, με την κατηγορία της χειραγώγησης της αγοράς μέσω διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αρχικά, η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί αργότερα, ωστόσο επισπεύδεται, αφενός οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ολοκληρώσει τους ελέγχους και αφετέρου γιατί υπάρχουν πιέσεις ώστε να υπάρξει αντίδραση από πλευράς μετόχων και πιστωτών.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Από με τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί φαίνεται ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις ώστε το διοικητικό συμβούλιο να μπορέσει να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα στη διοίκηση της FF Group, για διασπορά ψευδών ειδήσεων και χειραγώγηση της μετοχής καθώς και βλάβη του επενδυτικού κοινού.

Η απόφαση θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, που ήδη διεξάγει έρευνα, ο οποίος και θα προχωρήσει στις περαιτέρω απαραίτητες ενέργειες και στην εξέταση της υπόθεσης μετά την απαγγελία της κατηγορίας περί χειραγώγησης της αγοράς.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version