if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο Τραμπ προσεγγίζει τον Κιμ;

Αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα της Washington Post, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί ακόμα από τον Λευκό Οίκο, ότι ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης της Βόρειας Κορέας πρόκειται να προσκληθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες για συνομιλίες με πρώην Αμερικανούς αξιωματούχους.

Με δεδομένη την αύξηση της προκλητικότητας του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος εκτός τη δοκιμή νέου βαλλιστικού πυραύλου, κατηγορείται από τη Νότιο Κορέα ότι διέταξε τη δολοφονία του αδερφού του, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη και απαιτεί ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς.

Διαβάστε επίσης: Β. Κορέα: Ο Κιμ γίνεται επικίνδυνος, μετά τη δολοφονία του αδερφού του

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Επίσης είναι ακόμα άγνωστο αν το δημοσίευμα της Washington Post αποτελεί αυθεντικό ρεπορτάζ ή διαρροή ώστε να διαφανούν οι αντιδράσεις του καθεστώτος της Βορείου Κορέας, έστω και μέσα από τους ανεπίσημους διαύλους επικοινωνίας.

[graphiq id=”iZV0PcR9iU5″ title=”Σημεία στρατιωτικού ενδιαφέροντος στη Βόρεια Κορέα” width=”700″ height=”623″ url=”https://w.graphiq.com/w/iZV0PcR9iU5″]

Η επικείμενη επίσκεψη αποτελεί μία σαφή ένδειξη ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν θέλει να έρθει σε επαφή με τη νέα κυβέρνηση Τραμπ.
[graphiq id=”2vUiDH21AJT” title=”Εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρειο Κορέα” width=”700″ height=”534″ url=”https://w.graphiq.com/w/2vUiDH21AJT”]
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν έχει εγκρίνει ακόμα τα ταξιδιωτικά έγγραφα των Βορειοκορεατών. Όπως διευκρίνισε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να συναντηθεί με αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας.

[graphiq id=”1Pk6sSCE1jD” title=”Μεγάλες πόλεις εντός του βεληνεκούς των πυραύλων της Βορείου Κορέας” width=”700″ height=”1013″ url=”https://w.graphiq.com/w/1Pk6sSCE1jD”]

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version