if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Απετράπη τρομοκρατική επίθεση στο Λούβρο

Τρομοκρατική επίθεση από “μοναχικό λύκο” απετράπη στο παραπέντε στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, όπου στρατιώτης που δέχθηκε πρώτος τις απειλές αναγκάστηκε να σκοτώσει τον τζιχανιστή, ο οποίος άρχοσε να φωνάζει “Αλλάχ ακ μπαρ”, κραδαίνοντας μαχαίρι.

Ο άνδρας προσπάθηκε να μπει στο μουσείο από κατάστημα στο υπόγειο – Εκκενώθηκε η γύρω περιοχή – Κλειστός ο σταθμός του μετρό
[graphiq id=”9zPqrbbD7BX” title=”Γαλλία: Τρομοκρατικές επιθέσεις και απειλες” width=”700″ height=”555″ url=”https://w.graphiq.com/w/9zPqrbbD7BX” ]

Για σοβαρό περιστατικό ασφαλείας στο Λούβρο μιλά η γαλλική αστυνομία καθώς σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές ένας στρατιώτης άνοιξε πυρ σε άνδρα που προσπάθησε να του επιτεθεί με μαχαίρι φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος), όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Μια πηγή είπε πως ο άνδρας προσπάθησε να μπει στο υπόγειο κατάστημα του μουσείου κρατώντας δύο ύποπτα σακίδια και είχε επιτεθεί σ’ έναν άλλον στρατιώτη πριν πυροβοληθεί.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η περιοχή εκκενώνεται. Η περιοχή γύρω από το μουσείο έχει αποκλειστεί από πολυάριθμους αστυνομικούς που φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Επίσης για λόγους ασφαλείας, ο σταθμός του μετρό «Palais Royal – Musée du Louvre» έκλεισε για το κοινό.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version