Βροχές και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας στα Κεντρικά και τα Βόρεια.
Πιο αναλυτικά, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις στα Κνετρικά και Βόρεια ορεινά, στα Βόρεια ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 1 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από 3 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 10 βαθμούς, στη Στερεά από 6 έως 14 βαθμούς και στην Πελοπόννησο από 3 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 15 βαθμούς, στο Κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο από 9 έως 18 βαθμούς, στο Ιόνιο από 8 έως 15 βαθμούς και στην Κρήτη από 8 έως 18 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς.