Ένα κρασί με το όνομα «ΑιΩ», δηλαδή αισθάνομαι έχει δημιουργηθεί από ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα, μια «τριανδρία». Τρεις νέοι, φέρελπις, γεμάτοι φρέσκιες ιδέες επιχειρηματίες, ο Άγγελος Ζαμάνης χημικός, ο Θωμάς Ασλανίδης Ξενοδόχος από την Χαλκιδική και o George Han επιχειρηματίας από την Ιαπωνία έχουν συστήσει μια νέα οινοποιητική εταιρεία, την Coenobium IKE.
Το νέο αυτό επιχειρηματικό σχήμα φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και κυρίως να καινοτομήσει. Με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη, έχουν δημιουργήσει ένα κρασί που έχει «ωριμάσει» μέσα σε θραύσματα μαρμάρων εφαρμόζοντας στην πράξη τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Αυτή η νέου τύπου ωρίμανσης, η οποία εφαρμόστηκε στο κρασί «ΑιΩ», πέραν του γεγονότος πως διεκδικεί μια παγκόσμια πρωτιά καθώς φαίνεται να εφαρμόζεται πρώτη φορά στον κλάδο της οινοποιίας, προσδίδει ιδιαίτερα αρώματα και γεύση ορυκτότητας και μεταλλικότητας στο κρασί.
Η «επιχειρηματική τριανδρία» δεν φαίνεται να σταματά όμως εκεί και συνεχίζει να εξελίσσεται. Στα πλάνα της είναι η οινοποίηση στην Κρήτη με την τοπική ποικιλία Βηλάνα. Η οινοποίηση και αυτή θα είναι πρωτότυπη και βασισμένη στην βιομηχανική συμβίωση καθώς το κρασί σχεδιάζεται να παλαιώσει σε Κρητικά πετρώματα. Τα συγκεκριμένα κρασιά θα προωθηθούν τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Ασιατική αγορά, αποτελώντας μια έμμεση διαφήμιση της Ελλάδος και συγκεκριμένα της Κρήτης και της Χαλκιδικής.