if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Το Ιράν επιβεβαιώνει ότι επιτίθεται στο Ισραήλ

Τ ην έναρξη της αντεπίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν οι Φρουροί της Επανάστασης, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ισραηλινός στρατός.

Την έναρξη της αντεπίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν οι Φρουροί της Επανάστασης, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ισραηλινός στρατός.

Μαζική επίθεση με drones εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ, όπως επιβεβαιώνουν και οι δύο χώρες καθώς και ο Λευκός Οίκος.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Πρόκειται για απάντηση του Ιράν στον βομβαρδισμό του προξενείου του Ιράν στη Συρία κατά τον οποίο σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης.

Ο εκπρόσωπος του IDF, αντιναύαρχος Daniel Hagari, είπε στους δημοσιογράφους σε τηλεοπτική ενημέρωση ότι οι ισραηλινές δυνάμεις παρακολουθούσαν τα drones, τα οποία θα χρειαστούν μερικές ώρες για να φτάσουν.

Η επίθεση, αν και αναμενόταν, απειλεί να ανοίξει σπρώξει την περιοχή σε μια ιδιαίτερα ρευστή περίοδο, η οποία έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην περιφερειακή ασφάλεια, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Οι γεωπολιτικές και γεωοικονομικές επιπτώσεις από τη διεύευνση του μετώπου ή ακόμη και την άμεση εμπλοκή Ιράν – Ισραήλ, θα είναι τεράστιες και σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτες.

Το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν ανέφερε σε δήλωση που μεταδόθηκε στην κρατική τηλεόραση ότι είχε εκτοξεύσει πυραύλους καθώς και μη επανδρωμένα αεροσκάφη προς το Ισραήλ από το Ιράν. Το Ισραήλ δεν επιβεβαίωσε αμέσως ότι εκτοξεύτηκαν πύραυλοι.
«Η αεροδιαστημική μονάδα των Φρουρών της Επανάστασης έχει επιτεθεί σε στόχους στο Ισραήλ με δεκάδες drones και πυραύλους ως αντίδραση στα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος», αναφέρεται στην ιρανική ανακοίνωση.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version