if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Με την προστασία των ΜΑΤ ο Μητσοτάκης στη Λάρισα

Υπό αυστηρά μέτρα προστασίας έφτασε ο Έλληνας πρωθυπουργός στη Λάρισα, ενώ ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ συγκεντρωμένων και ματ.

Υπό αυστηρά μέτρα προστασίας έφτασε ο Έλληνας πρωθυπουργός στη Λάρισα, ενώ ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ συγκεντρωμένων και ματ.

Κατά την είσοδό του στο κτίριο της περιφέρειας χαιρέτισε το προσωπικό και τους είπε ότι «θα τα φτιάξουμε όλα, να ξέρετε».

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Εν τω μεταξύ, σημειώθηκε ένταση έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας λόγω της έλευσης του πρωθυπουργού.

Το onlarissa αναφέρει ότι κάποιοι επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα λεωφορείου της αστυνομίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν κάνοντας χρήση καπνογόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι επίθεση από αγανακτησμένους κατοίκους δέχθηκε στον Παλαμά και σε άλλα χωριά ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Νωρίτερα είχε αποκαλυφθεί ότι ο κ. Αγοραστός βρισκόταν στη γιορτή χαλβά την ώρα των συσκέψεων ενόψει του ξεσπάσματος της μεγάλης κακοκαιρίας.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version