if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Σε υψηλό 3ετίας οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην ΕΕ – Το μερίδιο των ηλεκτρικών

Σε υψηλό τριετίας σκαρφάλωσαν τον Μάρτιο οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταγράφοντας τον έβδομο συνεχόμενο ανοδικό μήνα.

Σε υψηλό 3ετίας οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην ΕΕ - Το μερίδιο των ηλεκτρικών

Σε υψηλό τριετίας σκαρφάλωσαν τον Μάρτιο οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταγράφοντας τον έβδομο συνεχόμενο ανοδικό μήνα.

Οι ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκαν κατά 28,8% σε ετήσια  βάση, φθάνοντας σε υψηλό τριετίας των 1.087.939 μονάδων τον Μάρτιο του 2023, τον όγδοο συνεχόμενο μήνα ανόδου.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Ωστόσο, η αύξηση αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στη χαμηλή βάση σύγκρισης το 2022 κατά τη διάρκεια της κρίσης έλλειψης ημιαγωγών. Όλες οι μεγαλύτερες αγορές της ΕΕ παρουσίασαν διψήφια ανάπτυξη, με επικεφαλής την Ισπανία (66,1%) και την Ιταλία (40,7%).

Εν τω μεταξύ, οι ταξινομήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων με μπαταρία στην ΕΕ αυξήθηκαν κατά 58% στις 151.573 μονάδες τον Μάρτιο, αντιπροσωπεύοντας το 13,9% της αγοράς.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους, οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων στην ΕΕ αυξήθηκαν κατά 17,9% από την ίδια περίοδο του 2022 σε σχεδόν 2,7 μονάδες.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version