if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Συνελήφθη ο Τραμπ ενόψει της απόφασης για προφυλάκιση

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση καθώς του απαγγέλλονται κατηγορίες στην Εισαγγελία του του Μανχάταν

Former US president Donald Trump arrives ahead of his arraignment at the Manhattan Federal Court in New York City on April 4, 2023. - Former US President Donald Trump is to be booked, fingerprinted, and will have a mugshot taken at a Manhattan courthouse on the afternoon of April 4, 2023, before appearing before a judge as the first ever American president to face criminal charges. (Photo by ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP) (Photo by ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP via Getty Images)

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση καθώς του απαγγέλλονται κατηγορίες στην Εισαγγελία του του Μανχάταν πριν από την ακρόαση στην οποία δικαστής θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο προφυλάκισής του ή την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο Τραμπ είναι επίσημα ο πρώτος πρόεδρος που αντιμετωπίζει πολλαπλές ποινικές διώξεις.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Το κατηγορητήριο αναμένεται να αποσφραγιστεί την Τρίτη, παρέχοντας τις πρώτες δημόσιες λεπτομέρειες σχετικά με τις συγκεκριμένες διώξεις.

Το CNN ανέφερε ότι ο Τραμπ θα αντιμετωπίσει περισσότερες από 30 κατηγορίες που σχετίζονται με επιχειρηματική απάτη στο πλαίσιο μιας έρευνας για πληρωμές χρημάτων που έγιναν σε πορνοστάρ το 2016. Η νομική ομάδα του Τραμπ είπε ότι ο πρώην πρόεδρος θα δηλώσει αθώος και θα αμφισβητήσει τις κατηγορίες.

Επίσης, ο Ντόναντ Τραμπ, έχει ορκιστεί να συνεχίσει την καμπάνια του για το 2024, πρόκειται να επιστρέψει στη Φλόριντα μετά το δικαστήριο και να μιλήσει απόψε στο Mar-a-Lago.

Σύμφωνα με απόφαση δικαστή τη Δευτέρα, δεν θα επιτραπεί στα ειδησεογραφικά πρακτορεία να μεταδώσουν τη δίκη της Τρίτης για την επιβολή περιοριστικών όρων, απορρίπτοντας αίτημα πολλών οργανισμών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του CNN.

Πρέπει να σημειωθεί ότι Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί σταθερά να χρησιμοποιήσει τη διαδικασία απαγγελίας σε βάρος του κατηγοριών για να κινητοποιήσει και να συσπειρώσει τους οπαδούς του, ενώ χααρακτηρίζει τις ποινικές διώξεις πολιτικές και έχει δεσμευτεί να τις αντιμετωπίσει μέχρι τέλους.

Οι δηλώσεις Τραμπ, όμως, αντιφάσκουν με την εν γένει στάση του, καθώς από τη μια υποστηρίζει την αθωότητά του και μιλά για πολιτική δίωξη, ενώ από την άλλη συμμορφώνεται με τις επιταγές του κράτους δικαίου ώστε να μην βρεθεί πραγματικά στη φυλακή. Όπερ σημαίνει ότι το σκηνικό είναι καλά στημένο από καιρό και όλες οι ενέργειες συντείνουν σε προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version