if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Άρωμα Μαφίας: Πυροβόλησαν 16χρονο στο Λαγονήσι

Ένα ακόμα περιστατικό με άρωμα μαφίας σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ, αυτή τη φορά στο Λαγονήσι, με θύμα έναν 16χρονο, ο οποίος δέχθηκε στοχευμένα πυρά.

αστυνομία, περιπολικό

Ένα ακόμα περιστατικό με άρωμα μαφίας σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ, αυτή τη φορά στο Λαγονήσι, με θύμα έναν 16χρονο, ο οποίος δέχθηκε στοχευμένα πυρά.

Περιστατικό που μοιάζει με προειδοποιητικό χτύπημα της Μαφίας σημειώθηκε στο Λαγονήσι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα την Παρασκευή 24 Μαρτίου, όπου ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε δύο 16χρονους και εν συνεχεία ο οδηγός καταδίωξε πεζός και πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών, ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν τρέχοντας.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Ο 16χρονος που δέχθηκε τον πυροβολισμό τραυματίστηκε στο πόδι, με το τραύμα να είναι διαμπερές. Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο περισυνέλλεξε έναν κάλυκα, ο οποίος και θα αναλυθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πριν από τον πυροβολισμό, όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, είχε κατέβει, μίλησε με τους δύο 16χρονους, ενώ μετά από τις πρώτες κουβέντες τα παιδιά προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Ο δράστης όμως κατάφερε να πυροβολήσει και να τραυματίσει τον έναν εξ αυτών.

Μέχρι στιγμής στοιχεία για την ταυτότητα και το οικογενειακό background των θυμάτων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Επίσης, δεν έχει γίνει σαφές από ποια απόσταση πυροβόλησε ο δράστης. Τα στοιχεία αυτά είναι αναγκαία για τον προσδιορισμό τυχόν κινήτρων στο οικογενειακό περιβάλλον και για να ξεκαθαρίσει ποιός από τους δύο νεαρούς ήταν ο πραγματικός στόχος ή αν τελικά από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε αυτός που δεν ήταν στο στόχαστρο.

Τα έως τώρα στοιχεία δεν επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τα κίνητρα και τους δράστες. Το περιστατικό όμως είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και εντείνει το πρόσφατο -νέο- ξέσπασμα βίας στην Αττική.

Σε πρώτη ανάλυση, οι δράστες φαίνεται να προσέγγισαν και να μίλησαν με τα θύματα, τα θύματα πληροφορήθηκαν τον λόγο και το μήνυμα της επίθεσης και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ο δράστης ήταν ψύχραιμος και συγκεντρωμένος, ενώ φαίνεται ότι δεν πήγε για να σκοτώσει, αλλά για να προειδοποιήσει.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το περιστατικό αυτό έρχεται λιγότερο από 24ώρες μετά την εμπρηστική επίθεση της μαφίας της νύχτας στο εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη. 

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version