if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Τυφώνας Μασκ στο Twitter: Οι χρήστες αυξάνονται – Οι εργαζόμενοι φεύγουν τρέχοντας

Πιστός στο αντιφατικό μοτίβο του ο Έλον Μασκ συνεχίζει ακάθεκτος προβάλλοντας στατιστικά αύξησης ημερήσιων χρηστών, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμενοι που δεν είχαν απολυθεί παραιτούνται

Πιστός στο αντιφατικό μοτίβο του ο Έλον Μασκ συνεχίζει ακάθεκτος προβάλλοντας στατιστικά αύξησης ημερήσιων χρηστών, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμενοι που δεν είχαν απολυθεί παραιτούνται

Πιστός στο αντιφατικό μοτίβο του ο Έλον Μασκ συνεχίζει ακάθεκτος προβάλλοντας στατιστικά αύξησης ημερήσιων χρηστών, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμενοι που δεν είχαν απολυθεί παραιτούνται αρνούμενοι τα τελεσίγραφα και τον τρόπο εργασίας που προσπαθεί να επιβάλλει στην εταιρία.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter δημοσίευσε ένα αισιόδοξο μήνυμα λέγοντας ότι η εταιρία ξεπέρασε το υψηλό όλων των εποχών σε χρήση αργά την Πέμπτη, ενώ την ίδια μέρα που πολλοί εργαζόμενοι παραιτούνται μαζικά.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που το Twitter σημείωσε ρεκόρ, σύμφωνα με τον Μασκ, ο οποίος είπε ότι σημείωσε τον υψηλότερο αριθμό καθημερινών ενεργών χρηστών του στις 11 Νοεμβρίου.

Σε άλλο μήνυμα που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, ο δισεκατομμυριούχος –ο οποίος δεν έχει δώσει στον εαυτό του συγκεκριμένο τίτλο εργασίας στο Twitter αφού υιοθέτησε για λίγο το “chief Twit” και τον “διαχειριστή τηλεφωνικής γραμμής παραπόνων” — δημοσίευσε ένα γράφημα που δείχνει τους αριθμούς των χρηστών να αυξάνονται από την απόκτησή του. Ο Μασκ έχει εδώ και καιρό αμφισβητήσει την ακρίβεια των εσωτερικών μετρήσεων του Twitter, λέγοντας ότι είναι αναξιόπιστες λόγω της υπερπληθώρας ψεύτικων ή bot λογαριασμών.

Τυφώνας Μασκ στο Twitter: Οι χρήστες αυξάνονται – Οι εργαζόμενοι φεύγουν τρέχοντας

Νωρίτερα την Πέμπτη, Ο Μασκ επέβαλλε ξανά εργοδοτικό lock out κλείνοντας τα γραφεία του Twitter, αφού πολλοί υπάλληλοι αντέδρασαν αρνητικά στο τελεσίγραφο του, να παραμείνουν για ένα νέο «σκληροπυρηνικό» εργασιακό περιβάλλον ή να φύγουν με τρεις μήνες αποζημίωση. Το αποτέλεσμα ήταν οι μαζικές παραιτήσεις, που προκάλεσαν σύγχυση, τόσο για την λειτουργικότητα της εταιρίας, όσο και για την ασφάλεια των δεδομένων.

Ερωτηματικά

Πλέον, επικρατεί αβεβαιότητα σχετικά με την ικανότητα του Twitter να συνεχίσει την κανονική λειτουργία αφού ο Μασκ εκδίωξε την εκτελεστική ομάδα του Twitter και απέλυσε το μισό εργατικό δυναμικό τις πρώτες μέρες από την εξαγορά. Έκτοτε, ο νέος ιδιοκτήτης έχει αναιρέσει πολλές αποφάσεις που έχει λάβει, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης ορισμένων απολυμένων προσωπικού που εργάζονταν σε λειτουργίες που ήθελε να προσθέσει.

Ο Μασκ έχει επίσης αμφισβητήσει την ετικέτα “Επίσημη” του Twitter που συνδέεται με λογαριασμούς αναγνωρισμένων δημόσιων οντοτήτων ή εταιριών. Επίσης, έχει καθυστερήσει το λανσάρισμα του Twitter Blue και προγραμματίζεται τώρα για τις 29 Νοεμβρίου «για να βεβαιωθεί ότι είναι σταθερή», είπε ο Μασκ.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version