if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ρωσία: Κάμψη της βιομηχανικής παραγωγής

Ρωσία: Κάμψη της βιομηχανικής παραγωγής

Υποχώρησε αλλά συνέχισε να επεκτείνεται η βιομηχανική παραγωγή στη Ρωσία τον Ιούλιο, με προοπτική για δυναμικότερη ανάπτυξη τους προσεχείς μήνες.

Ο S&P Global Russia Manufacturing PMI μειώθηκε στο 50,3 τον Ιούλιο του 2022 από 50,9 τον Ιούνιο. Η μέτρηση έδειξε τον τρίτο συνεχόμενο μήνα επέκτασης της εργοστασιακής δραστηριότητας, αλλά την ασθενέστερη ανάπτυξη στην τρέχουσα σειρά, εν μέσω της μεγαλύτερης πτώσης της παραγωγής από τον Απρίλιο, καθώς οι εταιρίες σημείωσαν ελλείψεις πρώτων υλών και σχετικά υποτονικές συνθήκες ζήτησης.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Εν τω μεταξύ, οι νέες παραγγελίες αυξήθηκαν με τον υψηλότερο ρυθμό από τον Απρίλιο του 2019, λόγω των ισχυρότερων συνθηκών ζήτησης, εν μέσω της πιο ήπιας μείωσης της εξωτερικής ζήτησης από τον Φεβρουάριο.

Η απασχόληση μειώθηκε, μετά την άνοδο τον προηγούμενο μήνα, καθώς οι εταιρίες προσλαμβάνουν προσωπικό λόγω ανταγωνισμού στους μισθούς.

Στο μέτωπο των τιμών, ο πληθωρισμός των τιμών των εισροών υποχώρησε ελαφρά στο δεύτερο
πιο ήπια από τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ οι τιμές παραγωγής υποχώρησαν για δεύτερο συνεχόμενο μήνα και με τον πιο απότομο ρυθμό από τον Ιανουάριο του 2009.

Τέλος, το κλίμα ενισχύθηκε στο ισχυρότερο από τον Φεβρουάριο, εν μέσω ελπίδων για μεγαλύτερη σταθερότητα στις εγχώριες οικονομικές συνθήκες και περαιτέρω αύξηση των νέων παραγγελιών.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version