if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο ΟΤΕ θα δώσει double στις ταχύτητες χωρίς χρέωση!

ΟΤΕ, Cosmote, κτίριο

Στρατηγική διάχυσης προστιθέμενης αξίας και αναβάθμισης της καταναλωτικής εμπειρίας ακολουθεί ο ΟΤΕ, καθώς ανακοίνωσε ότι θα διπλασιάσει τις ταχύτητες πρόσβασης στο internet ενώ θα πραγματοποιήσει και νέες επενδύσεις 3 δισ. για την αναβάθμιση των δικτύων σε οπτικές ίνες έως και το 2027.

Τον διπλασιασμό των ταχυτήτων και ταυτόχρονα έκρηξη επενδύσεων στον εξυχρονισμό των δικτύων ανακοίνωσε ο ΟΤΕ. Ο διπλασιασμός της ταχύτητας θα πραγματοποιηθεί χωρίς χρέωση για τον καταναλωτή.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Παράλληλα, ο ΟΤΕ πρόκειται να επενδύσει περί τα 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027 προκειμένου να φέρει οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home ή FttH). Στόχος είναι η κάλυψη 3 εκατ. νοικοκυριών σε όλη τη χώρα (FttH Passed Home).

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση του ΟΤΕ θα επιχειρήσει να ανταπικριθεί εμπράκτος στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για χαμηλότερες χρεώσεις και υψηλότερες ταχύτητες διασύνδεσης στην Ελλάδα.

Η πολιτκή του ΟΤΕ, παραδοασιακά, έχει αντανάκλαση και στους υπόλοιπους παίχτες, καθώς είναι ο ισχυρότερος παίκτης και αποτελεί πάντα πόλο έλξης και φάρο. Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των υποποίπων παρόχων και να αρχίσει η μείωση του κόστους από την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, δεν αναμένονται εντυπωσιακές κινήσεις από τους ανταγωνιστές.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version