if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Νέο υψηλό 9ετίας για το Ουράνιο

Ε κρηκτική άνοδο που υπερβαίνει το 65% έχουν σημειώσει τα συμβόλαια του ουρανίου από τον Αύγουστο, ξεπερνώντας τα 50 δολάρια ανά λίβρα, το υψηλότερο από τον Ιούνιο του 2012,

Εκρηκτική άνοδο που υπερβαίνει το 65% έχουν σημειώσει τα συμβόλαια του ουρανίου από τον Αύγουστο, ξεπερνώντας τα 50 δολάρια ανά λίβρα, το υψηλότερο από τον Ιούνιο του 2012, καθώς πολλά funds αγοράζουν μαζικά.


Η Sprott Physical Uranium Trust επανέλαβε τις αγορές αφού οι καναδικές ρυθμιστικές αρχές τίτλων ενέκριναν την επέκταση του προγράμματος πωλήσεων ιδίων κεφαλαίων επιτρέποντας στο Fund να αγοράσει επιπλέον ουράνιο έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια τους επόμενους μήνες. Το αμοιβαίο κεφάλαιο με έδρα τον Καναδά είναι το μόνο που διατηρεί το εμπόρευμα σε φυσική μορφή έναντι των futures.

Εν τω μεταξύ, η παροχή του στοιχείου πυρηνικής ενέργειας παραμένει περιορισμένη. Η Euratom δήλωσε ότι η πανδημία του κοροναϊού έχει επηρεάσει σημαντικά την αγορά καθώς αρκετές εταιρίες ανακοίνωσαν το δεύτερο τρίμηνο του 2020 μέτρα που οδήγησαν σε σημαντική μείωση της παραγωγής και των σχετικών υπηρεσιών. Η Kazatomprom, ο μεγαλύτερος παραγωγός ουρανίου στον κόσμο αποφάσισε να διατηρήσει την παραγωγή σταθερή το 2022 και το 2023.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }
Νέο υψηλό 9ετίας για το Ουράνιο
Νέο υψηλό 9ετίας για το Ουράνιο
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version