if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Τα κρούσματα ανά περιοχή και ο χάρτης υγειονομικού κινδύνου

Χάρτης Υγειονομικού Κινδύνου

Στην Αττική, επικεντρώνεται το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο της Ελλάδας, για μια ακόμη ημέρα, προβληματισμό προκαλεί ωστόσο η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη. Στον χάρτη υγειονομικού κινδύνου αναδεικνύονται οι περιοχές με βάση το επιδημιολογικό τους φορτίο.

Ειδικότερα, το τελευταίο 24ωρο, σε σύνολο 865 κρουσμάτων πανελλαδικά τα 331 καταγράφηκαν στην Αττική. Το προηγούμενο ρεκόρ κρουσμάτων στην Αττική είχε σημειωθεί την 1η Οκτωβρίου, οπότε ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 270 περιστατικά για την περιφέρεια της πρωτεύουσας. Έκτοτε ο ημερήσιος μέσος όρος κρουσμάτων κινείτο γύρω στα 200 και αρκετές ημέρες κοντά στα 180, ενώ χθες έφτασαν τα 250.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η Αττική βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο επίκεντρο της προσοχής και έχει τεθεί στο επίπεδο 2 του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας.

Κατά τη χθεσινή τακτική ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, υπογράμμισε πως η κατάσταση στην Αττική παραμένει «κρίσιμα σταθερή» και καθώς απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένες περιοχές «στο κόκκινο», τόνισε ότι στον κεντρικό τομέα η κατάσταση είναι «εύθραυστη», άρα «ακόμα επικίνδυνη».

Γεωγραφική Κατανομή

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version