Ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας που προσομοιάζει με τρομοκρατική επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή την ώρα, στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τοπικά και ρώσικα media, που επικαλούνται δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών της χώρας, άνδρας απειλεί να ανατινάξει με βόμβα εμπορικό κέντρο στο κέντρο του Κιέβου της Ουκρανίας.
«Το προσωπικό της τράπεζας έφυγε από το κτήριο, ο προϊστάμενος του τμήματος προσφέρθηκε να παραμείνει. Μια ειδική αστυνομική επιχείρηση με το όνομα Grom (κεραυνός) βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αστυνομία ξεκίνησε συνομιλίες με τον τρομοκράτη»
δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών στη σελίδα του στο Facebook.
Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά με άνδρες να κρατούν ομήρους και να απειλούν να ανατινάξουν λεωφορεία και χώρους μαζικής συγκέντρωσης.