Διαφήμιση
×
  • Τελευταία
  • Trending
  • All
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Ταμείο Ανάκαμψης 750 δισ.: Δωρεάν τυρί μόνο στη φάκα

27 Μαΐου 2020

Συνεργασία Ferryscanner – hoper για ταξίδια με πλοίο και ελικόπτερο

8 Ιανουαρίου 2025

Οι φωτιές εξαφανίζουν το Λος Άντζελες: Στα 2 δισ. θα φτάσουν οι καταστροφές

8 Ιανουαρίου 2025
Διαφήμιση

Βρετανία: 14χρονος μαχαιρώθηκε και πέθανε μέσα σε λεωφορείο

8 Ιανουαρίου 2025

Γάζα: Έντεκα νεκροί, ανάμεσά τους επτά παιδιά

8 Ιανουαρίου 2025

Συναγερμός στη Γερμανία: Μασκοφόρος άνοιξε πυρ σε εταιρεία – Δύο νεκροί

8 Ιανουαρίου 2025
Flames rise as the Palisades Fire advances on homes in the Pacific Palisades neighborhood of Los Angeles, Tuesday, Jan. 7, 2025. (AP Photo/Ethan Swope)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λος Άντζελες: Καίγονται σπίτια και αυτοκίνητα

8 Ιανουαρίου 2025

Καιρός: Συννεφιές και βροχές το σκηνικό σήμερα

8 Ιανουαρίου 2025
Το Χ.Α διόρθωσε. Η Πειραιώς καταλύτης για την επόμενη εβδομάδα

Βουτιά στη Wall Street λόγω… επιτοκίων και Ζούκι

7 Ιανουαρίου 2025

Απειλές Τραμπ σε τέσσερις χώρες ακόμα για στρατιωτική δράση

7 Ιανουαρίου 2025

ΗΠΑ: Οι τεχνολογικές τρέμουν νέο εμπορικό πόλεμο με την Κίνα

7 Ιανουαρίου 2025

Ο Ζούκι έπαθε… Μασκ: Καταργεί το Fact Checking και μιλά για επιστροφή στις ρίζες

7 Ιανουαρίου 2025
Rally

Στον Απρίλιο του 2011, γύρισε ο Γενικός Δείκτης 

7 Ιανουαρίου 2025
Η στροφή του πλανήτη προς την πράσινη ανάπτυξη είναι μεν απαραίτητη, ωστόσο γύρω από αυτή έχουν διαμορφωθεί στρεβλώσεις, μύθοι... και ανορθολογισμοί

Ι. Παπαδοπούλου / Aviation Event: Οι αερομεταφορές έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τα Datacenters

7 Ιανουαρίου 2025

Τράπεζες: Συμπιέζονται τα spreads δανείων – καταθέσεων

7 Ιανουαρίου 2025

Η πολιτική εξίσωση στην ΕΕ βγάζει «Error»: Τα κλειδιά σε ΕΚΤ και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

7 Ιανουαρίου 2025

Θιβέτ: Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ – Τουλάχιστον 95 νεκροί

7 Ιανουαρίου 2025

Μάνδρα – πλημμύριες: Αναίρεση της αθωωτικής απόφασης ζητούν συγγενείς των θυμάτων

7 Ιανουαρίου 2025
Τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου

Τριμερής Μητσοτάκη, Χριστοδουλίδη, Sisi – Τι θα συζητηθεί

7 Ιανουαρίου 2025

Τι αλλάζει στα τιμολόγια ρεύματος και φυσικού αερίου το 2025;

7 Ιανουαρίου 2025
Χιόνια

Νέο κύμα ψύχους στην Ευρώπη – Ανησυχίες για τα αποθέματα ΦΑ

7 Ιανουαρίου 2025

Μικρή αναθέρμανση του πληθωρισμού στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο

7 Ιανουαρίου 2025

Αρκετά υψηλότερα από την Ευρωζώνη ο πληθωρισμός στην Ελλάδα και τον Δεκέμβριο

7 Ιανουαρίου 2025
Διαφήμιση
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Διαφήμιση
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Ταμείο Ανάκαμψης 750 δισ.: Δωρεάν τυρί μόνο στη φάκα

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
27 Μαΐου 2020
Στις Crisis Zone, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
76 1
0
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

209
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article
Διαφήμιση

Η Κομισιόν τα κατάφερε, τουλάχιστον επικοινωνιακά και πολιτικά, να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην κατεύθυνση της αλλαγής κλίματος και να υπερκοντίσει αντί να υπονομεύσει το γαλλογερμανικό σχέδιο, με την συνδυαστική πρόταση που κατέθεσε, κερδίζοντας διθυραμβικά πρωτοσέλιδα στα media, που θα εξασφαλίσουν τον απαραίτητο χρόνο για διαπραγματεύσεις έτσι ώστε το υπερ-φιλόδοξο σχέδιο ανάκαμψης των 2,4 τρισ., στο οποίο περιλαμβάνεται και το Ταμείο των 750 δισ. να μπορέσει να ενεργοποιηθεί.

Οι αγορές, σε πρώτη φάση, θα λατρέψουν και θα πανηγυρίσουν το σχέδιο, το οποίο όμως απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή του. Η πρόταση της Κομισιόν δίνει ανάσα στις κυβερνήσεις και συμβάλλει ενεργά στην κάμψη του ρίσκου και της αβεβαιότητας στην ΕΕ, καθώς δίδεται το μήνυμα της ισχυρής απάντησης.

Σχετικάθέματα

Η πολιτική εξίσωση στην ΕΕ βγάζει «Error»: Τα κλειδιά σε ΕΚΤ και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

7 Ιανουαρίου 2025

Χαλινάρι ΕΕ σε Μασκ – X και γερμανική ακροδεξιά

6 Ιανουαρίου 2025

Με φιλοδοξίες ξεκινά η πολωνική προεδρία της ΕΕ

3 Ιανουαρίου 2025
Διαφήμιση

Σύμφωνα με το σχέδιο της Κομισιόν, που πλειοδοτεί έναντι του αρχικού γαλλο-γερμανικού, το Ταμείο Ανάκαμψης θα διαθέτει συνολικά κεφάλαια 750 δισ., εκ των οποίων τα 500 δισ. θα είναι επιχορηγήσεις και τα 250 δισ. δάνεια.

Διαφήμιση

Οι χώρες θα λαμβάνουν αναλογική στήριξη ταυτόχρονα και από τις δύο γραμμές, υποχρεωτικά. Αυτή είναι η γέφυρα μεταξύ του γαλλογερμανιού σχεδίου και της πρότασης των τεσσάρων αντιδραστικών χωρών. Παράλληλα, τίθενται, όροι προαπαιτούμενα και υποχρεώσεις με τη λήψη των κεφαλαίων, ώστε να διασφαλιστεί η ορθή χρήση και η χρηστή διαχείριση, καθώς παράλληλα και η σταδιακή επανάκαμψη στην κανονικότητα του Συμφώνου Σταθερότητας.

Συνολικά, η ΕΕ θα καταστήσει διαθέσιμα (δεν θα διαθέσει απαραίτητα) 2,4 τρισ. ευρώ για την αντιμέτωπιση της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η επιθετική εξάπλωση του Covid-19. Τα ποσά κατανέμονται ανάμεσα στους διαφόρους θεσμούς και προγράμματα της ΕΕ, ως εξής:

  • Ταμείο Ανάκαμψης 750 δισ.
  • ESM 500 δισ.
  • Πρόγραμμα SURE 100 δισ.
  • Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων 200 δισ.
  • EKT-Emergence Purchase Programme 750 δισ.+120 δισ.

Επιπλέον, η ΕΚΤ είναι έτοιμη να διαθέσει περί τα 3 τρισ. σε επείγουσα ρευστότητα στο σύστημα, καθώς 120 δισ. επιπλέον δάνεια προς τις τράπεζες. Σε αντίθεση με τη Fed η ΕΚΤ δεν ανοίγει τα προγράμματα προς τις μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά δημιουργεί το λεγόμενο spillover effect στοχεύοντας στη διάχυση του χρήματος μέσα από το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς και στη σταθεροποίηση των αγορών.

Το πρόγραμμα της Κομισιόν

Ελλάδα και Ιταλία είναι οι πλέον ωφελημένες χώρες από το πακέτο που προτείνει η Κομισιόν, καθώς θα λάβουν από κοινού το 20% των 750 δισ., εξέλιξη που παράλληλα καταδεικνύει το μέγεθος του πλήγματος που έχουν δεχθεί και το οποίο δεν είναι ακόμα αντιληπτό στις πραγματικές του διαστάσεις στην οικονομία και τον κοινωνικό ιστό.

Η Αθήνα θα μπορεί να πάρει 22,5 δισ. ευρώ σε δωρεάν επιδοτήσεις και άλλα 9,5 δισ. σε δάνεια – ποσά, που αντιστοιχούν στο 12% του ΑΕΠ της χώρας.

Η Ρώμη να έχει τη δυνατότητα άντλησης έως 81,8 δισ και η Μαδρίτη 77,3 δισ.

Πέραν των δύο μεγάλων οικονομιών του Νότου, μόνον άλλες τρεις χώρες της ΕΕ προβλέπεται να πάρουν μεγαλύτερα ποσά από την Ελλάδα σε επιδοτήσεις και πρόκειται για τις Γαλλία, Πολωνία και Γερμανία. Σε ό,τι αφορά όμως ειδικά τη Γερμανία το ποσό των επιχορηγήσεων που της αναλογεί, τα 28 δισ. ευρώ, θα είναι πολύ μικρότερο από τη συμμετοχή της στη χρηματοδότηση του πακέτου καθώς αυτή καθορίζεται με βάση τη συνεισφορά της στον κοινοτικό προϋπολογισμό.

Η Ελλάδα είναι ίσως η χώρα που πληρώνει ήδη, αναλογικά, το υψηλότερο τίμημα εξαιτίας του lockdown, λόγω της υψηλής εξάρτησής της από τον τουρισμό, αλλά και της μικροεπιχειρηματικότητας.

Στην ανάλυση της Κομισιόν που συνοδεύει την πρόταση για το Ταμείο Ανάκαμψης εκτιμάται ότι η πτώση της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς θα είναι μεγαλύτερη από 70% σε σχέση με τα περσινά επίπεδα. Επισημαίνεται ακόμη πως το πλήγμα από την κρίση της πανδημίας θα είναι δυσανάλογα υψηλότερο για τις χώρες εκείνες που έχουν μεγάλο αριθμό μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νέο πρόγραμμα της Κομισιόν δεν στοχεύει στην αναλογική, βάσει συνεισφοράς στον προϋπολογισμό, κατανομή των επιχορηγήσεων και των δανείων, αλλά με βάση το πλήγμα που δέχθηκαν οι οικονομίες. Πρόκειται για μια νέα εκδοχή της αρχής της αναλογικότητας που είναι υποχρεωμένη να τηρεί η ΕΕ και η οποία θα αξιολογηθεί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Με το προηγούμενο της απόφασης του γερμανικού συνταγματικού δικαστηρίου, της Καρλσρούης, για το πρόγραμμα της ΕΚΤ, υπάρχει το ενδεχόμενο και ο φόβος για μια ακόμη παράσταση ισχύος…

Ένα ακόμη ζήτημα, είναι ο χρονισμός της ενεργοποίησης, λειτουργίας και κλεισίματος του κύκλου του νέου Ταμείου. Για την ώρα, η Κομισιόν σκοπεύει να καταστήσει διαθέσιμα για το τρέχον έτος μόλις 21 δισ., που σημαίνει ότι το πακέτο δεν θα συμβάλλει στην ταχεία επανεκκίνηση αλλά στη δεύτερη ή και τρίτη φάση.

Οι ρήτρες

«Κλειδί» για τον συμβιβασμό είναι δύο υπό συζήτηση ρήτρες: Η πρώτη προβλέπει πως η πρόσβαση στα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης θα συνδέεται με «συνετές οικονομικές πολιτικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις». Οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα πρέπει να κινούνται στην κατεύθυνση των βασικών προτεραιοτήτων της ΕΕ, όπως είναι η πράσινη μετάβαση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Η δεύτερη εισάγει νέες δικλείδες ασφαλείας, καθώς προκρίνει μοντέλο διπλής έγκρισης για την εκταμίευση από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Το σίγουρο είναι ότι ο ESM μένει έξω από το νέο πακέτο, ο ρόλος του περιορίζεται στο δικό πρόγραμμα και το ζήτημα εκταμίευσης και διευθέτησης των όρων καθίσταται εξόχως πολιτικό. Πρόκειται στην ουσία για προοίμιο αλλαγής της της δομής οικονομικής εξουσίας στην ΕΕ και τη μεταφορά της από τον εξωθεσμικό μηχανισμό του ESM και το ανεπίσημο Eurogroup στην Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Βέβαια, η πραγματική, η “αδάμαστη” οικονομική ισχύς παραμένει στην ΕΚΤ.

Οι παγίδες και το πρόβλημα

Τα προβλήματα που φέρνει η νέα πρόταση δεν είναι εύκολα αντιληπτά δια γυμνού οφθαλμού μιας και άπαντες εστιάζουν στο μέγεθος του πακέτου, τη διάρθρωσή και τις ρήτρες και όχι στον τελικό αντίκτυπο που θα έχει στις οικονομίες που θα λάβουν τη στήριξη και στο δημοσιονομικό του κόστος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το μεσοσταθμικό κόστος για την Ελλάδα θα ήταν 2,3%, που σημαίνει ότι οι τόκοι για την Ελλάδα θα ανέρχονταν στα 800 εκατ. ετησίως, με μια κανονικοποιημένη καμπύλη αποπληρωμής, σε βάθος 10ετίας το κόστος δανεισμού θα μπορούσε να προσεγγίσει τα 5,5 δισ. Το ποσό αυτό, μαζί με το κεφάλαιο, την απώλεια ΑΕΠ, την πλήρη αναδιάταξη των πηγών εσόδων του Δημοσίου και τη νέα κουλτούρα πληρωμών, οδηγούν σε εκ βάθρων αναθεώρηση του Debt Service Analysis, το οποίο διέπει τη σχέση της Ελλάδας με τον ESM.

Αντιθέτως, η γραμμή του ESM. όπως έχει δηλώσει ο επικεφαλής του, Κλάους Ρέγκλινγκ, είναι φθηνότερη καθώς έχει τόκο 1,5%, προσφέροντας μεσοσταθμικό όφελος της τάξης του 1 δισ. έναντι του σχεδίου της Κομισιόν.

Η αξιολόγηση των δύο επιλογών βέβαια, έγκειται στις λεπτεμέρειες των προγραμμάτων, δεσμεύσεων και προαπαιτούμενων. Από καθαρά οικονομική σκοπιά βέβαια ο ESM είναι συμφερότερος. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι αντίστοιχο εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης που έχει δημιουργήσει ο ESM στοχεύει στην υποστήριξη των χωρών για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Η ΕΕ, ενεργοποιώντας όλα αυτά τα εργαλεία θα καταστήσει διαθέσιμα μια τεράστια δεξαμενή κεφαλαίων. Η πρόσβαση όμως σε αυτή τη δεξαμενή κρύβει παγίδες και ως εκ τούτου καθιστά τη χρηματοδότηση πρόκληση και εισάγει τις χώρες σε ένα νέο σύστημα πολιτικο-οικονομικών ισορροπιών, στο οποίο καλούνται να διαλέξουν μεταξύ της πλειοψηφικής δομής του ESM ή της ισότιμης αλλά πολύπλοκης διάρθρωσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σχετικά

Tags: Coronavirus-EffectESMΕΚΤΕυρωπαϊκό ΣυμβούλιοΚομισιόν
Share84Tweet52Share15Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Η πολιτική εξίσωση στην ΕΕ βγάζει «Error»: Τα κλειδιά σε ΕΚΤ και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

7 Ιανουαρίου 2025
Crisis Zone

Χαλινάρι ΕΕ σε Μασκ – X και γερμανική ακροδεξιά

6 Ιανουαρίου 2025
The Wire

Με φιλοδοξίες ξεκινά η πολωνική προεδρία της ΕΕ

3 Ιανουαρίου 2025
Επόμενο άρθρο
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Σε ιστορικό υψηλό η ανεργία στη Γαλλία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

MostPopular

  • Τι αλλάζει στα τιμολόγια ρεύματος και φυσικού αερίου το 2025;

    722 shares
    Share 289 Tweet 181
  • Απειλές Τραμπ σε τέσσερις χώρες ακόμα για στρατιωτική δράση

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Υποχωρούν οι τιμές του αερίου στην Ευρώπη… Δεν προβλέπεται κρίση

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Ο Μπάιντεν καίει την ατζέντα Τραμπ – Μπλοκάρει τις υπεράκτιες γεωτρήσεις

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Η BYD ξεπέρασε την Tesla… παρά τις κυρώσεις

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαφήμιση
×
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...