if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Αποστάσεις από τον Ερντογάν παίρνει ο Πούτιν

Ντιμίτρι Πεσκόφ και Βλάντιμιρ Πούτιν

Ντιμίτρι Πεσκόφ και Βλάντιμιρ Πούτιν

Αποστάσεις από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία αναγκάζεται πλέον να λάβει και η Ρωσία, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του video με τον βομβαρδισμό των τεσσάρων υπόγειων νοσοκομείων μέσα σε 12 ώρες.

Έτσι, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα, η ΕΕ ανέστειλε τις εξαγωγές όπλων, τώρα και η Ρωσία αποστασιοποιείται, με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου να επισημαίνει ότι οι ενέργειες εντός της Συρίας δεν είναι απολύτως συμβατές με τη δέσμευση για διατήρηση της εδαφικής κυριαρχίας της Συρίας.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Της αλλαγής στάσης του Κρεμλίνου είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της συμφωνίας των Κούρδων ανταρτών YPG με τον Μπασάρ αλ Άσαντ και η είσοδος δυνάμεων του Συριακού Στρατού σε πόλεις που ελέγχονταν από τους YPG στα σύνορα με την Τουρκία.

Το Κρεμλίνο σχολίαζε ότι οι Συριακές δυνάμεις που υποστηρίχθηκαν από τη Ρωσία αναπτύχθηκαν βαθιά μέσα στο κουρδικό έδαφος νοτίως των τουρκικών συνόρων, λιγότερο από 24 ώρες αφότου η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε πλήρη απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version