if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Τα πρώτα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη: “Ομάδα κρούσης” και ατζέντα άμεσης εφαρμογής

Ομάδα κρούσης για την άμεση προώθηση μεταρρυθμίσεων και αντιμεταρρυθμίσεων φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως προκύπτει από δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος, Κωστή Χατζητάκη και την ερμηνεία τους που δεν διέψευσε στον Alpha.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον Alpha τόσο από τον Κωστή Χατζηδάκη, όσο και από δημοσιογράφους που δεν διέψευσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην κορυφή της ατζέντας της νέας κυβέρνησης θα είναι η

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στόχος είναι τα έτοιμα νομοσχέδια να προωθηθούν εντός του πρώτου εξαμήνου διακυβέρνησης και μέχρι το τέλος του έτους.

Επίσης, σύμφωνα με τα ονόματα που κυκλοφόρησαν χωρίς να επιβεβαιωθούν ή διαψευστούν, το υπουργείο Εσωτερικών θα αναλάβει ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει πολιτικά τον τίτλο του εκσυγχρονιστή πρωθυπουργού που κατείχε μέχρι τώρα ο Κώστας Σημίτης.

Όπως σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η χρήση και υπουργών της περιόδου, σηματοδοτώντας και διάθεση ευρύτερων συνεργασιών, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version