• Τελευταία
  • Trending
  • All

Αγορές ώρα μηδέν: Φόβοι για ντόμινο στις αναδυόμενες και καραμπόλα με τράπεζες

5 Σεπτεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 9 Σεπτεμβρίου 2018
Κομισιόν

Συνεδρίαση των ΥΠΕΞ της ΕΕ στις 16/3 για Ουκρανία, Μέση Ανατολή και Νότια Γειτονία

11 Μαρτίου 2026
φωτ.: Marine Traffic

Τρία πλοία χτυπήθηκαν στο Ορμούζ – Το ένα του Παππά

11 Μαρτίου 2026

Έκτακτα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας – Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και τρόφιμα

11 Μαρτίου 2026

Αλεξανδρούπολη: Ενεργειακός και αμυντικός κόμβος

11 Μαρτίου 2026

ΚΕΠΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Δήμο Ελευσίνας

11 Μαρτίου 2026

Ρωσία: Η Rosatom απομακρύνει επιπλέον προσωπικό από το Ιράν

11 Μαρτίου 2026

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Ο Μανώλης Μαραγκουδάκης ολοκληρώνει την 30ετή πορεία του

11 Μαρτίου 2026

Force majeure από Shell και TotalEnergies σε φορτία LNG από το Κατάρ

11 Μαρτίου 2026
Austriacard

AUSTRIACARD: Σύμβαση €1,5 εκατ. για παραγωγή καρτών ευφυούς ταχογράφου στην Ελλάδα

11 Μαρτίου 2026

Ο ιδρυτής της Zara, Amancio Ortega, λαμβάνει μέρισμα-ρεκόρ 3,2 δισ.

11 Μαρτίου 2026

Οι αεροπορικές ανεβάζουν τα εισητήρια, κλείνουν θέσεις και αλλάζουν δρομολόγια

11 Μαρτίου 2026

MoU ΑΒΑΞ – ΣΤΑΝΤΑ για ανάπτυξη πύργου κατοικιών στα Κεραμεία Αλλατίνη

11 Μαρτίου 2026

Η Intracom Defence προμηθευτής επικοινωνιών για το Πολεμικό Ναυτικό – Ποιά άλλα συστήματα έχει δώσει

11 Μαρτίου 2026

IEA: Σχέδιο για τη μεγαλύτερη αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου

11 Μαρτίου 2026

Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς: Γεύμα Ιστορίας και Στρατηγικής για τις προκλήσεις της νέας εποχής

11 Μαρτίου 2026

Puratos: Εξαγορά της Dawn Foods

11 Μαρτίου 2026

Hellenic Cables: Μακροχρόνια συμφωνία με την Alliander για καλώδια δικτύου

11 Μαρτίου 2026

Στην Κίνα το 91% των εξαγωγών πετρελαίου του Ιράν

11 Μαρτίου 2026
Το Χ.Α διόρθωσε. Η Πειραιώς καταλύτης για την επόμενη εβδομάδα

Εύθραυστες οι αγορές- Τιμολογούν το γεωπολιτικό ρίσκο τώρα!

11 Μαρτίου 2026

Πώς η Google κερδίζει από τη σύγκρουση OpenAI – Anthropic

11 Μαρτίου 2026

Οι Loguers ξανά κορυφαία εταιρεία Hotel Sales Management στην Ελλάδα

11 Μαρτίου 2026

Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι σώος και αβλαβής

11 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Αγορές ώρα μηδέν: Φόβοι για ντόμινο στις αναδυόμενες και καραμπόλα με τράπεζες

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
5 Σεπτεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 9 Σεπτεμβρίου 2018
Στις Crisis Zone, On the Radar, The Wire, Trump-effect, Αγορές, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνική κρίση, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
21 0
0
132
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τα ερωτήματα, επιτακτικά και ακόμα αναπάντητα: Που θα σταματήσει και ποιός μπορεί να ανακόψει τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι παράλληλες και αλληλεπικαλυπτόμενες κρίσεις στις αναδυόμενες αγορές; Το ΔΝΤ είχε προειδοποιήσει για τις επιπτώσεις της πρόωρης αύξησης των επιτοκίων από τη Fed και τους εμπορικούς πολέμους του Ντόναλντ Τραμπ, ο ΟΟΣΑ κάνει λόγο για το κόστος επιστροφής στην κανονικότητα, ενώ τα think tanks είχαν προβλέψει την επερχόμενη αναρχία, καθώς το γεωοικονομικό δόγμα θα αναμετρώνταν με το εδραιωμένο γεωπολιτικό, αρχικά στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Οι φόβοι εξάπλωσης της κρίσης που πλήττει τις αναδυόμενες αγορές και το ενδεχόμενο πρόκλησης ντόμινο στις ανεπτυγμένες, μέσω της νέας τραπεζικής κρίσης, αποτελούν μοχλό πιέσεων στα χρηματιστήρια και ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα, όπως προειδοποιεί και σε χθεσινή έκθεσή του ο ΟΟΣΑ, όταν αναφέρεται στους κινδύνους και το κόστος επιστροφής στην… επιτοκιακή κανονικότητα.

Σχετικάθέματα

S&P: Το ράλι του δολαρίου τώρα… αρχίζει

10 Μαρτίου 2026

Στα ύψη η μεταβλητότητα – Roller coaster οι αγορές

9 Μαρτίου 2026

Σε υψηλό τριετίας το δολάριο!

9 Μαρτίου 2026

Για τις τράπεζες υψηλότερο επιτόκια σημαίνουν περιορισμένα μαξιλάρια και βελτίωση αποδόσεων, ωστόσο αυτό θα συμβεί μεσομακροπρόθεσμα. Στο μεταξύ καλούνται να αντιμετωπίσουν περίοδο αυξημένου λειτουργικού κινδύνου σε περιβάλλον αστάθειας.

Το βαρύ επενδυτικό κλίμα, που δημιουργεί η εμπρηστική ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ, τα εσωτερικά προβλήματα, η προοπτική αύξησης των αμερικανικών επιτοκίων και η σταδιακή έξοδος της ΕΚΤ από πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν τους επενδυτές σε sell-off.

Το ντόμινο είναι εύκολο να προκληθεί και η μετάσταση της κρίσης από τις οικονομίες στις τράπεζες και από κει η διάχυσή της στις ανεπτυγμένες οικονομίες, είναι εύκολη, αρκεί να ξεκινήσει η επιθετική διαδικασία περιορισμού ρίσκου και έκθεσης, ή η αποκαλούμενη απομόχλευση και αποεπένδυση.

Οι εντάσεις στις σχέσεις Ιταλίας-Ευρώπης για τον προϋπολογισμό, ο εμπορικός πόλεμος που έχει κηρύξει ο Ντόναλντ Τραμπ στην ΕΕ, την Κίνα και η πολιτική και εμπορική αντιπαράθεση ΗΠΑ-Τουρκίας, συμπληρώνουν, αλλά δεν εξαντλούν, την εξίσωση που οδηγεί τους δείκτες των χρηματιστηρίων όλο και χαμηλότερα.

Το ΔΝΤ έχει από καιρό υπολογίσει στα 450 δισ. δολάρια ή στο 0,5% του παγκόσμιου ΑΕΠ, ετησίως, το κόστος του Trump-effect, περιορίζοντάς το στους εμπορικούς πολέμους. Αν τώρα σε αυτό προστεθεί το disruption που προκαλούν οι εξελίξεις στις αναδυόμενες αγορές, η αποσταθεροποίηση χωρών και το διαρκές stressing των τραπεζών, τότε το συνεπακόλουθο κόστος, ρίσκο και οι συνέπειες διογκώνονται εκθετικά.

Οι επενδυτές φαίνονται ανήσυχοι ότι κάποια από τις BATS (Brazil, Argentina, Turkey, South Africa) δεν θα είναι σύντομα σε θέση να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις και θα αναγκαστεί να αθετήσει πληρωμές χρέους.

Πρώτη υποψήφια για έκρηξη είναι η Τουρκία, αν και το αργεντίνικο πέσο σημειώνει μακράν τη χειρότερη επίδοση της χρονιάς και ΔΝΤ και κυβέρνηση αδυνατούν να παράσχουν ικανοποιητικές διαβεβαιώσεις στις αγορές.

Αποτέλεσμα: Τα CDS, δηλαδή το κόστος ασφάλισης έναντι της χρεοκοπίας ομολόγων, των BATS να έχει σκαρφαλώσει σε δυσθεώρητα υψηλά επίπεδα, ενώ πλέον οι φόβοι πιέζουν τις μετοχές των τραπεζών και εταιριών με έκθεση στα BATS, αυξάνοντας τον κίνδυνο να εξελιχθεί η κρίση σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Τι συμβαίνει στα BATS

Από το γράφημα φαίνεται ότι η πιθανότητα χρεοκοπίας της Αργεντινής την επόμενη 5ετία βρίσκεται στο 41%, το υψηλότερο επίπεδο από τον συμβιβασμό που πέτυχε ο Μαουρίσιο Μάκρι με τους διεθνείς πιστωτές στη 10ετή αντιπαράθεση με όσους δεν συμμετείχαν στην αναδιάρθρωση χρέους.

Το ρίσκο χρεοκοπίας της Τουρκίας βρίσκεται πλέον στο 31%, που αποτελεί το υψηλότερο από την κρίση του 2008.

Η Βραζιλία έχει 18% πιθανότητες χρεοκοπίας, επίπεδο που επίσης είναι το υψηλότερο από τη μεγαλύτερη ύφεση της χώρας το 2016!

Τέλος, στη Νότια Αφρική το ρίσκο χρεοκοπίας εκτοξεύθηκε στο 15%, το υψηλότερο από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και αφού παραιτήθηκε ο πρόεδρος Ζούμα, υπό το βάρος σκανδάλων και διαφθοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βενεζουέλα ήδη βρίσκεται σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας έχοντας αθετήσει μέχρι στιγμής πληρωμές ομολόγων 6 δισ., ενώ η χώρα βρίσκεται σε δίνη και εκατομμύρια πολίτες έχουν ήδη μεταναστεύσει.

Οι επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου

Την ίδια στιγμή, οι επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου, που έχει κηρύξει σε ΕΕ και Κίνα ο Ντόναλντ Τραμπ απειλούν να επιβραδύνουν ουσιωδώς την παγκόσμια οικονομία, καθώς πλέον κραδαίνει την απειλή της επιβολής δασμών σε κινεζικές εισαγωγές 200 δισ. δολαρίων.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης το Χρηματιστήριο της Τζακάρτα δέχθηκε τις ισχυρότερες πιέσεις, μεταξύ των αναδυόμενων αγορών, με ημερήσιες απώλειες 3,8%, ενώ σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται και ο MSCI large cap αναδυόμενων αγορών, ένδειξη της διάχυτης ανησυχίας και της άμεσης σύνδεσης των αγορών νομισμάτων, ομολόγων και μετοχών.

Ο ευρωπαϊκός νότος

Τα προβλήματα όμως δεν περιορίζονται εκεί, καθώς η προδιάθεση αντιπαράθεσης ΕΕ-Ιταλίας για το χρέος, το έλλειμμα και τον προϋπολογισμό του 2019 επίσης προκαλούν ανησυχία στις αγορές, οδηγώντας σε άνοδο αποδόσεων στα ομόλογα, πιέσεις στις μετοχές και εκροές κεφαλαίων.


Το προοίμιο κρίσης στην Ιταλία επηρεάζει όμως και την -ακόμα- ευάλωτη ελληνική οικονομία, με την απόδοση του 10ετούς ομολόγου να αυξάνεται από το 4,26% στο 4,96% μέσα σε λίγες μέρες, αρκετά υψηλότερα από το 3,9% του προηγούμενου μήνα,Greece 10Y Chart

Σχετικά

Tags: ισοτιμίεςομόλογα
Share97Tweet15Share4Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

S&P: Το ράλι του δολαρίου τώρα… αρχίζει

10 Μαρτίου 2026
Crisis Zone

Στα ύψη η μεταβλητότητα – Roller coaster οι αγορές

9 Μαρτίου 2026
On the Radar

Σε υψηλό τριετίας το δολάριο!

9 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο

Ξέσπασμα χολέρας στη Νιγηρία: 14 νεκροί, 400 κρούσματα

Κορέα: Νέα συνάντηση Κιμ-Μουν 18-30 Σεπτεμβρίου

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Επιπτώσεις σε Helleniq Energy και Motor Oil… Αν η κυβέρνηση ενεργοποιήσει μέτρα για τα καύσιμα

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Τρία πλοία χτυπήθηκαν στο Ορμούζ – Το ένα του Παππά

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Ανεβάζει τον πήχη η Βρεττού – Τα KPI’s που πούλησε στους αναλυτές

    118 shares
    Share 47 Tweet 30
  • Η ΕΚΤ με το δάκτυλο στη σκανδάλη – Οι αγορές τιμολογούν αύξηση επιτοκίων

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Ανοδικό ξέσπασμα στις αγορές και το ελληνικό χρηματιστήριο

    61 shares
    Share 24 Tweet 15

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Συνεδρίαση των ΥΠΕΞ της ΕΕ στις 16/3 για Ουκρανία, Μέση Ανατολή και Νότια Γειτονία
  • Τρία πλοία χτυπήθηκαν στο Ορμούζ – Το ένα του Παππά
  • Έκτακτα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας – Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και τρόφιμα
  • Αλεξανδρούπολη: Ενεργειακός και αμυντικός κόμβος
  • ΚΕΠΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Δήμο Ελευσίνας

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr