Νέο συμβόλαιο 38,1 εκατ. δολαρίων με τη Raytheon για την ανάπτυξη συστημάτων υπέγραψε η Intracom Defence Electronics, στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας για το πρόγραμμα των πυραύλων Patriot.
Η συμφωνία ανέρχεται σε 38,1 εκατ. δολάρια και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2020. Η IDE θα αναθέσει σημαντικό μέρος του έργου σε άλλες ελληνικές εταιρείες, συμβάλλοντας έτσι θετικά στη βιομηχανική παραγωγή της χώρας μας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.
Με τη σύμβαση αυτή η IDE βασιζόμενη στις δυνατότητες, τη συνέπεια, την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του κόστους της, επεκτείνει και εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη διεθνή παρουσία και τον προσανατολισμό της, καταλήγει η εταιρία.