18ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της NAVIGATOR, στις 22 Σεπτεμβρίου 2018

Το «NAVIGATOR» αποτελεί το Μακροβιότερο Ελληνικό Ναυτιλιακό Συνέδριο που διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία στον Ελλαδικό χώρο σε ετήσια βάση από το 2001 και έχει επιτύχει την καθιέρωση ανοιχτού διαλόγου και ενημέρωσης των συμμετεχόντων σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την Ναυτιλία σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο. Το «NAVIGATOR» αποτελεί πλέον θεσμό για τα Ελληνικά Ναυτιλιακά δρώμενα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του «NAVIGATOR Shipping Weekend» 21-23 Σεπτεμβρίου 2018 στο νησί της Χίου, στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιηθεί το 18ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της NAVIGATOR, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στοχεύοντας πάντα στην ανάδειξη και συνέχιση της ιστορίας της ναυτιλίας μας, κάθε χρόνο τιμούμαι νησιά και μέρη της Ελλάδας που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της Ναυτιλίας μας, όπως οι Οινούσσες, η Ύδρα, η Λέσβος, η Χίος και ο Πειραιάς. Η ετήσια αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 2017 στο SS HELLAS LIBERTY – στον Πειραιά με τη συμμετοχή 700 Decision Makers της Ελληνικής Ναυτιλιακής κοινότητας. Φέτος, αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη Χίο δια ζώσης, πραγματοποιώντας τόσο το Navigator Forum, όσο και άλλες εκδηλώσεις, στο νησί που αποτελεί τη γενέτειρα πολλών εφοπλιστών, στελεχών και ναυτικών της Ελληνικής Ναυτιλίας και κατ’ έπεκταση έναν από τους σημαντικότερους ελληνικούς παραδοσιακούς ναυτότοπους.

Διαφήμιση

Με την υποστήριξη Ναυτιλιακών Οργανισμών, τη χορηγική συμβολή Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία, τη στήριξη από το σύνολο του Ναυτιλιακού Τύπου και τη διεισδυτική ματιά καταξιωμένων Ομιλητών, τα ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν στο «18ο NAVIGATOR 2018 – The Shipping Decision Makers Forum» φέτος είναι: τάσεις τις αγοράς, λιμάνια και εφοδιαστική αλυσίδα, καινοτομία και τεχνολογία, εκπαίδευση, περιβαλλοντική νομοθεσία, διεθνείς κανονισμοί του IMO.
Σκοπός του φετινού Forum, είναι να συζητήσουμε όλοι μαζί εκτός Αθηνών και με φόντο το Αιγαίο θέματα που αφορούν την Ελληνική Ναυτιλία αλλά και να αναδεχτεί η Χίος, ως προορισμός για τη διοργάνωση ναυτιλιακών εκδηλώσεων, με το NAVIGATOR FORUM να αποτελεί μια από αυτές!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚO ΠΡOΓΡΑΜΜΑ – NAVIGATOR SHIPPING DECISION MAKERS WEEKEND:
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 :
Αφίξεις στη Χίο αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018:
11:00 – 16:00: 18th NAVIGATOR Forum – Πανεπιστήμιο Αιγαίου
16:00 – 20:00: Ελεύθερο Απόγευμα
20:00: Παραδοσιακό Χιώτικο Γλέντι στον “Πάσσα” στη Λαγκάδα με ζωντανή μουσική

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018:
11:00 – 15:00: Ξενάγηση στο Μουσείο της Μαστίχας & στα Μαστιχοχώρια
Απογευματινές Αναχωρήσεις

Η συμμετοχή στο NAVIGATOR FORUM, το Χιώτικο Γλέντι και την ξενάγηση στο Μουσείο και τα Μαστιχοχώρια, όπως και η μετακίνηση από και προς τους παραπάνω προορισμούς είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Τη δωρεάν συμμετοχή σας μπορείτε να επιβεβαιώσετε στο εδώ.

Director of Data Analysis του crisismonitor.gr και επικεφαλής της Crisis Labs, ασχολείται με την τεκμηρίωση οικονομικών και επιχειρηματικών μοντέλων και τη διαχείριση ρίσκου στις αγορές. Μαθηματικός, με μεταπτυχιακό σε πρακτικές αναγνώρισης και διαχείριση επιχειρησιακού κινδύνου και υποψήφια διδάκτορ στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. "Οι αγορές είναι ζωντανοί οργανισμοί και αντιδρούν στην επιβολή"