if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν

Turkey's President Recep Tayyip Erdogan, right, jokes with Greece's Prime Minister Alexis Tsipras, prior to their talks on the sidelines of a summit of heads of state and government at NATO headquarters in Brussels, Thursday, July 12, 2018. NATO leaders gathered in Brussels for a two-day summit to discuss subjects including Russia, Iraq and their mission in Afghanistan. (Presidency Press Service via AP, Pool)

Δύο διήρκεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του NATO στις Βρυξέλλες, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Η έναρξη της άτυπης συνάντησης καθυστέρηση αρχικά, λόγω υποχρεώσεων στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής, ενώ οσονούπω αναμένεται ο Έλληνας πρωθυπουργός να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Τσίπρας έθεσε χθες το θέμα της παράνομης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, χωρίς καν να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, στο ανώτατο επίπεδο, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου είπε ότι είναι «πρωτοφανής» για δύο συμμαχικές χώρες και «αποτελεί πληγή για όλη τη Συμμαχία, η οποία πρέπει να επουλωθεί από τη γειτονική χώρα με την άμεση επιστροφή τους στην Ελλάδα».

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Απευθύνθηκε στους ηγέτες των χωρών μελών, τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και το έθεσε στη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Το ίδιο έπραξαν και οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, στις συναντήσεις με ομολόγους τους που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version