Τα μαζεύει ο Καμμένος: Εκλογές με …”φυσικό τοκετό” πριν το Σκοπιανό

Τα μαζεύει ο Καμμένος: Εκλογές με …”φυσικό τοκετό” πριν το Σκοπιανό

Προσπάθεια να αποφορτίσει το ενδοκυβερνητικό κλίμα και να επιβεβαιώσει τα μηνύματα του πρωθυπουργού προς τους διεθνείς εταίρους και τους επενδυτές έκανε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, καθώς νωρίτερα -το πρωί- σε συνέντευξη Τύπου ανέβασε τους τόνους και τάραξε τα νερά.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι

«Η κυβέρνηση έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019»

επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ενώ δικαιολόγησε αυτή τη θέση υπό την εκτίμηση ότι η ολοκλήρωση των διαδικασιών στην πΓΔΜ θα πάρει πολύ περισσότερο, απ όσο εκτιμάται και στο εν τω μεταξύ θα έχουν γίνει εκλογές στην Ελλάδα.

Διαφήμιση

Ειδικότερα, επισήμανε ότι

«για να έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα πρέπει να γίνουν εκλογές στα Σκόπια για να εκλεγεί νέος πρόεδρος, δημοψήφισμα. Και κατόπιν θα έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή». «Θεωρώ ότι όλη αυτή η διαδικασία θα κρατήσει πάνω από δύο χρόνια»

Ο Πάνος Κάμμένος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα επιτρέψει η συμφωνία αυτή να έρθει με 151 ψήφους ενώ τόνισε:

«Στηρίζω τον Αλέξη τον Τσίπρα, στηρίζω αυτή την κυβέρνηση μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι δεν θα γίνουν τίποτα από όλα αυτά, αλλά εάν γίνουν όλα και πάμε στους 151, πρέπει να λειτουργήσω σαν βαλβίδα ασφαλείας».

Αναφορικά με τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «είναι άριστες» και πρόσθεσε ότι είναι περήφανος που βρίσκεται «σ’ αυτή την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια».

Διαφήμιση