Σκοπιανό: Ενδείξεις συμφωνίας, στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας

Σκοπιανό: Ενδείξεις συμφωνίας, στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης τηλεφωνικής επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ, καθώς όπως όλα δείχνουν υπήρξε τελική συμφωνία και ο πρωθυπουργός δρομολογεί πλέον τις επόμενες κινήσεις του.

Ήδη ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για τη συμφωνία και εν συνεχεία θα προγραμματίσει κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς και θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Διαφήμιση

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες το ζήτημα του αμετάφραστου του ονόματος ήταν το βασικό σημείο που συζητήθηκε στη δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πρωθυπουργών.

Ανοιχτό, επίσης, παραμένει το ενδεχόμενο συζήτησης για το ονοματολογικό στη Βουλή την Παρασκευή, εφόσον, φυσικά, «κλειδώσει» η συμφωνία. Η συζήτηση θα είναι ενημερωτική και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ψηφοφορία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αιτήθηκε επειγόντως να συναντήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.