if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ελληνικής καταγωγής ο φερόμενος μακελάρης του Τέξας, τουλάχιστον 8 οι νεκροί

Ελληνικής καταγωγής είναι σύμφωνα με όσα μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CBS ο κατηγορούμενος για το μακελειό στο Τέξας, που συνελήφθη από τις αρχές αφού πρώτα σκότωσε τουλάχιστον 8 άτομα και τραυμάτισε αρκετούς ακόμα.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά media ο ελληνικής καταγωγής, Ανδρέας Παγουρτζής, φέρεται ως ο δράσης της δολοφονικής επίθεσης κατά συμμαθητών του στην Κομητεία Χάρις, στο Τέξας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε το περιστατικό «πολύ-πολύ θλιβερή, φρικτή επίθεση». Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στο Twitter ότι «ενδεχομένως να αναμένουμε άσχημα νέα».

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Λίγο πριν, δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου KHOU, επικαλούμενος τρεις διαφορετικές πηγές, ανέφερε ότι τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ το CNN έκανε λόγο για «πολλούς νεκρούς».

Στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάρις γινόταν λόγος για «περιστατικό με πολλά θύματα» και διευκρινιζόταν ότι «οι τραυματίες λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες».

Αναφέρθηκε ακόμη ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, όμως προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα των τραυμάτων του.

Έρευνα για εκρηκτικούς μηχανισμούς

Οι αστυνομικές αρχές της κομητείας διεξάγουν εξάλλου έρευνες για να εντοπίσουν τυχόν εκρηκτικούς μηχανισμούς στον χώρο του λυκείου.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version