“Η σημαία κυματίζει” στη βραχονησίδα “Μικρός Ανθρωποφάς”, δηλώνει ο δήμαρχος Φούρνων

“Η σημαία κυματίζει” στη βραχονησίδα “Μικρός Ανθρωποφάς”, δηλώνει ο δήμαρχος Φούρνων

Σε διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάς», καθώς ο δήμαρχος Φούρνων, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Όπως αναφέρει η naftemporiki.gr ο κ, Μαρούσης δήλωσε ότι «η σημαία κυματίζει», διαψεύδοντας τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ ο οποίος είχε τονίσει πως ελληνική σημαία που είχε τοποθετηθεί σε βραχονησίδα στο Αιγαίο απομακρύνθηκε από άνδρες της τουρκικής Ακτοφυλακής.

Διαβάστε  "Πόλεμος" ανακοινώσεων Κοτζιά-Τσαβούσογλου

Παράλληλα, το δημοσίευμα της «Ν» επιβεβαιώνει, πάλι μέσω του κ Μαρούση, την τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας στην εν λόγω βραχονησίδα συμπλέγματος των Φούρνων, Επαρχίας Ικαρίας, από τρεις νεαρούς κατοίκους του νησιού, την Παρασκευή 13 Απριλίου. «Δεν το είδαν σαν κάτι το τόσο σημαντικό. Έτσι κι αλλιώς είναι ελληνικό έδαφος», πρόσθεσε.

Διαφήμιση
Διαβάστε  Ανησυχία από την παρολίγον σύγκρουση τουρκικού εμπορικού με την κανονιοφόρο "Αρματωλός"

Τέλος, το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο κ. Μαρούσης, μετέβη στο σημείο ώστε να επιβεβαιώσει αν η σημαία βρίσκεται ακόμη πάνω στη βραχονησίδα και όπως είπε στη «Ν» χαρακτηριστικά: «η σημαία κυματίζει».

ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr

Διαφήμιση