Τραμπ: Μπορούμε να τα βρούμε με Ρωσία, για όλα φταίει ο Μιούλερ και οι Δημοκρατικοί

Τραμπ: Μπορούμε να τα βρούμε με Ρωσία, για όλα φταίει ο Μιούλερ και οι Δημοκρατικοί

Την παραδοχή ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας είναι στο χαμηλότερο επίπεδο ιστορικά, συμπεριλαμβανομένου του ψυχρού πολέμου, έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω twitter, αφού σε προηγούμενη ανάρτησή του είχε αμφισβητήσει, σε εμπρηστικό τόνο, τη δυνατότητα αναχαίτισης αμερικανικών πυραύλων κατά της Συρίας, ενώ με νέο tweet δείχνει τον Μιούλερ και τους Δημοκρατικούς ως υπαίτιους της σύγκρουσης.

Παράλληλα όμως, ο Ντόναλντ Τραμπ επισημαίνει, καταλήγοντας στο tweet, ότι δεν υπαρχει λόγος για τις τόσο κακές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, κατακλείδα που φαίνεται να στέλνει μηνύματα και να επιχειρεί αποκλιμάκωση -τουλάχιστον ρητορική- της κατάστασης.

«Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι χειρότερη από ποτέ, ακόμη και από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Η Ρωσία χρειάζεται από εμάς βοήθεια με την οικονομία της, πράγμα που είναι πολύ εύκολο να κάνουμε, χρειάζεται όλα τα έθνη να εργαζόμαστε από κοινού. Να σταματήσουμε την κούρσα εξοπλισμών;»

κλείνει με ερωτηματικό το δεύτερο μήνυμά του ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

Διαφήμιση
Διαβάστε  Ο Πούτιν θύμα κυβερνοεπιθέσεων, ο Τραμπ βρίζει το FBI...

Με το επόμενο tweet του ο Ντόναλντ Τραμπ επισημαίνει ότι μεγάλο μέρος της έντασης με τη Ρωσία είναι αποτέλεσμα της “διεφθαρένης” όπως τη χαρακτηρίζει, έρευνας για συνωμοσία, επιρρίπτοντας ευθύνες στον ειδικό Εισαγγελέα, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και τους Δημοκρατικούς,

όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Το μεγαλύτερο μέρος της έντασης με τη Ρωσία οφείλεται στην Ψευδή και Διευθαρμένη έρευνα που καθοδηγούν οι τυφλοί Δημοκρατικοί (loyalists) Δημοκρατικοί, ή άνθρωποι που δούλευαν για τον Ομπάμα. Ο Μιούλερ είναι ο πλέον αμφιλεγόμενος (εκτός από το τον Ρόσενστάιν, ο οποίος υπέγραψε τη FISA και την επιστολή απόλυσης του Κόμει). Δεν υπάρχει Συνωμοσία και τρελαίνονται!”

Διαφήμιση