Βαθαίνουν οι έρευνες για την ακροδεξιά τρομοκρατία

Βαθαίνουν οι έρευνες για την ακροδεξιά τρομοκρατία

Στο ζήτημα της ακροδεξιάς τρομοκρατίας επανέρχεται με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα” ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, δίνοντας μάλιστα την αίσθηση ότι η υπόθεση της οργάνωσης “Combat 18” έχει μεγάλο βάθος και πως οι έρευνες θα συνεχιστούν για καιρό.

Οι δηλώσεις του υπουργού έρχονται σε μια περίοδο εθνικιστικής έξαρσης, η οποία έχει τη βάση της στο Σκοπιανό, τροφοδοτείται από την τουρκική προκλητικότητα και υποδαυλίζεται από τα media που άλλοτε παίζοντας μικροκομματικά και επιχειρηματικά παιχνίδια και άλλοτε εξυπηρετώντας ακούσια ή εκούσια παράκεντρα εξουσίας και δυνάμεις εκτός ευρωατλαντικού τόξου επιχειρούν να υποσκάψουν την προοπτική επίλυσης εθνικών θεμάτων.

Διαβάστε  Στέλνουν τον Μπαρμπαρούση στον Εισαγγελέα για το κάλεσμα σε πραξικόπημα

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω» στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Αναφορικά με την εξέταση του υλικού για την οργάνωση Combat 18 σημειώνει ότι «το υλικό που έχει κατασχεθεί είναι μεγάλο και οι έρευνες θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη». Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμάκωση της επιθετικότητας της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τόσκας λέει πως «δεν υπάρχει περίπτωση μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αφήσει τέτοιες δραστηριότητες να υπονομεύσουν τη δημοκρατία».

Διαφήμιση
Διαβάστε  Ρώσικος δάκτυλος πίσω από τα συλλαλητήρια στα Σκόπια

Διαφήμιση