Νέα επιστολή με βλήμα αντιαεροπορικού στον Κοτζιά

Νέα επιστολή με βλήμα αντιαεροπορικού στον Κοτζιά

Μια ακόμη απειλητική επιστολή που περιείχε σφαίρα εστάλη στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ παραλήπτης ήταν ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων.

Η επιστολή, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, προειδοποιώντας έναντι οποιασδήποτε συμφωνίας.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι η νέα απειλητική επιστολή που εστάλη στον κ. Κοτζιά την περασμένη Τρίτη προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, όπως και τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχονται για λογαριασμό του υπουργού συνεργάτες του.

Διαφήμιση

Η επιστολή ανέφερε:

«Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες». Απευθυνομενος προς του βουλευτές ο συντάκτης της επιστολής ανέφερε: «Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο». Η επιστολή κατέληγε με την εξής παραίνεση προς τα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα: «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και Ε.Ε.».

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, είχε αποκαλύψει ότι άγνωστοι είχαν αποστείλει επιστολή με απειλές προς τον κ. Κοτζιά και την οικογένειά του.