Επενδυτική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας, συζήτησαν Δραγασάκης-Λεβίν

Επενδυτική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας, συζήτησαν Δραγασάκης-Λεβίν

Ποιοτική αναβάθμιση του υπουργείου Οικονομίας και μετεξέλιξή του σε υπουργείο «προσέλκυσης και κινητοποίησης επενδύσεων, εξήγγειλε ο Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτοντας πως στην κατεύθυνση αυτή, ήδη δρομολογούνται τα απαραίτητα μέτρα που θα διευκολύνουν τη διαδικασία αδειοδοτήσεων.

Μετά από συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, με τον αναπληρωτή υπουργό Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λεβίν, επισήμανε ότι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια και η πορεία ανάκαμψης προσφέρουν σημαντική ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων της χώρας με τη Ρωσία.

Κλείνοντας, ο κ. Δραγασάκης πρότεινε να αξιοποιηθεί κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να ενισχυθεί η συνεργασία των οικονομικών φορέων των δύο χωρών, ζητώντας από τον κ. Λεβίν να μεταφέρει το μήνυμα αυτό προς τη ρωσική πολιτική ηγεσία, αλλά και ιδιωτικούς φορείς.

Διαβάστε  Διακρατική συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας στα εξοπλιστικά

Από την πλευρά του ο κ. Λεβίν παρουσίασε την υποψηφιότητα της πόλης του Εκατερίνμπουργκ για τη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης EXPO 2025.

Διαφήμιση