Επενδυτική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας, συζήτησαν Δραγασάκης-Λεβίν

Επενδυτική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας, συζήτησαν Δραγασάκης-Λεβίν

Ποιοτική αναβάθμιση του υπουργείου Οικονομίας και μετεξέλιξή του σε υπουργείο «προσέλκυσης και κινητοποίησης επενδύσεων, εξήγγειλε ο Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτοντας πως στην κατεύθυνση αυτή, ήδη δρομολογούνται τα απαραίτητα μέτρα που θα διευκολύνουν τη διαδικασία αδειοδοτήσεων.

Μετά από συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, με τον αναπληρωτή υπουργό Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λεβίν, επισήμανε ότι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια και η πορεία ανάκαμψης προσφέρουν σημαντική ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων της χώρας με τη Ρωσία.

Κλείνοντας, ο κ. Δραγασάκης πρότεινε να αξιοποιηθεί κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να ενισχυθεί η συνεργασία των οικονομικών φορέων των δύο χωρών, ζητώντας από τον κ. Λεβίν να μεταφέρει το μήνυμα αυτό προς τη ρωσική πολιτική ηγεσία, αλλά και ιδιωτικούς φορείς.

Διαφήμιση

Από την πλευρά του ο κ. Λεβίν παρουσίασε την υποψηφιότητα της πόλης του Εκατερίνμπουργκ για τη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης EXPO 2025.