Σκοπιανό: Επιφυλακτικός αλλά θετικός ο Κουτσούμπας

Σκοπιανό: Επιφυλακτικός αλλά θετικός ο Κουτσούμπας

Επιφυλακτικός για την προοπτική επίλυσης το ονοματολογικού της πΓΔΜ εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του κατά την υποδοχή του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισήμανε, κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης συνομιλίας με τον Αλέξη Τσίπρα, μπροστά στους δημοσιογράφους, τα προβλήματα του αλυτρωτισμού, ιδιαίτερα όπως αυτά διατυπώνονται στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, δεν, εξέφρασε, όμως, αντιρρήσεις ως προς το είδος και την υφή της συζητούμενης λύσης,

Διαβάστε  Ρώσικος δάκτυλος πίσω από τα συλλαλητήρια στα Σκόπια

Ο κ. Κουτσούμπας χρειάστηκε να περιμένει λίγο καθώς έφτασε στο Μαξίμου λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με την κυρία Γεννηματά.

Διαφήμιση

Στον σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε

«κάλλιο αργά παρά ποτέ η ενημέρωση. Προσέρχομαι με μικρό καλάθι όσο αφορά τα αποτελέσματα. Είναι θετικό να αναπτύσσονται οι διακρατικές σχέσεις αλλά δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Προέχει να λυθούν θέματα εθνικιστικών τάσεων και Συντάγματος».

O Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στις 15:00, με τον τον Σταύρο Θεοδωράκη, επικεφαλής του Ποταμιού και στις 17:30, και με τον Βασίλη Λεβέντη, πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε  Σκοπιανό: Μίλησαν Τσίπρας-Ζάεφ, νέα επικοινωνία αύριο

Διαφήμιση