Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας ενεργοποιεί το κόμμα, ανεβάζει τους τόνους

Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας ενεργοποιεί το κόμμα, ανεβάζει τους τόνους

Η διαδικασία επαναπροσέγγισης με την κοινωνία στη βάση υλοποίησης αναπτυξιακού σχεδιασμού και η προετοιμασία του εδάφους για την επίλυση του Σκοπιανού θα βρεθούν στο επίκεντρο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργασίες τις οποίας ανοίγουν σήμερα το απόγευμα με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και ολοκληρώνονται αύριο.

Διαφήμιση

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν επίσης ο σχεδιασμός δράσεων του κόμματος για την επόμενη περίοδο με το βλέμμα στον Αύγουστο και το τέλος του μνημονίου, καθοριστικό σημείο για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Διαβάστε  Παρέμβαση Ρωσίας για Ελληνοτουρκικά και Σκοπιανό, τι βλέπει ο πρέσβης στην Αθήνα

Οι εργασίες της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel», αρχίζουν στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο στις 8 το βράδυ. Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή οι εργασίες ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ. Αύριο Σάββατο ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ.

Διαβάστε  Συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στο Σούνιο, καθαρίζει ο ορίζοντας για Σκοπιανό

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να χρησιμοποιήσει το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής για να αντιπαρατεθεί με τη Νέα Δημοκρατία, με στόχο να την αναγκάσει να τοποθετηθεί στα μείζονα ζητήματα, όπως το Σκοπιανό και η μείωση του χρέους.

Σε πολιτικό επίπεδο, η ενεργοποίηση των κομματικών οργάνων για την προώθηση δράσεων αλλά και για την προετοιμασία νέου προγράμματος με ορίζοντα τον Αύγουστο και την έξοδο από τα Μνημόνια, εκτιμάται -στο Μαξίμου- ότι θα εξασφαλίσει την απαραίτητη στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα για να ανοίξει ευρύτερα ζητήματα αναδιάρθρωσης του κόμματος και των διαδικασιών.

Διαβάστε  Σκοπιανό: Συμφωνία πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ τον Ιούνιο

Διαφήμιση