Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από το βόμβα στο Εφετείο

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από το βόμβα στο Εφετείο

Το βασικό σενάριο της αστυνομίας για την έκρηξη στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως έρχεται να επιβεβαιώσει προκήρυξη της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών», η οποία αναρθήθηκε στο Indymedia.

Η τρομοκρατική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση και τον πυροβολισμό με καλάσνικοφ εναντίον του αστυνομικού φρουρού στο Εφετείο Αθηνών, ενώ στην προκήρυξη, αναφέροει τους λόγους της επίθεσης, χαρακτηρίζοντας την «αστική δικαιοσύνη» «πλυντήριο του καπιταλισμού».

Διαβάστε  Ποινικές διώξεις για διαφθορά στους αδελφούς Ψωμιάδη

Πρόκειται για οργάνωση – «δορυφόρο» του «Επαναστατικού Αγώνα», ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός που βρέθηκε στην είσοδο του κτιρίου, που βρίσκεται επί της οδού Λουκάρεως, ήταν πανομοιότυπος με εκείνον που δεν είχε χρησιμοποιήσει η ίδια οργάνωση στο υπουργείο Εργασίας.

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αντιτρομοκρατική περίμεναν την επανεμφάνιση της ΟΛΑ, η οποία συνηθίζει να κάνει επιθέσεις τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου, με την ΕΛ.ΑΣ να εκφράζει τις προηγούμενες μέρες φόβους ότι η κινητοποίηση των μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» ήταν πιθανό να οδηγούσε στην ενεργοποίηση ασύλληπτων τρομοκρατών.

Διαβάστε  Ο Θεοδωράκης μπορεί να στηρίξει Σκοπιανό, όχι όμως την κυβέρνηση

Διαφήμιση