Σπάει όλα τα ρεκόρ το Bitcoin: Πάνω από τα 16,000 δολάρια, εν αναμονή των futures

Σπάει όλα τα ρεκόρ το Bitcoin: Πάνω από τα 16,000 δολάρια, εν αναμονή των futures

Κάθε ρεκόρ, ακόμα και αυτό της ημερήσιας ανόδου έσπασε πλέον το Bitcoin υπερβαίνοντας και τα 16,000 δολάρια, σε μια κούρσα χωρίς ταβάνι, εν αναμονή της εισαγωγής των Futures του νομίσματος από το CME-CBOE στις 10 Δεκεμβρίου, κίνηση που θα ανοίξει τις πόρτες για την εισροή θεσμικού χρήματος στην αγορά του ηλεκτρονικού κρυπτονομίσματος.

Το ράλι του Bitcoin, που ξεπερνά τα 3.000 δολάρια τις τελευταίες 24 ώρες, εξακολουθεί να αψηφά τις λεγεώνες των σκεπτικιστών, καθώς η κύρια ζήτηση για ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο εκρήγνυται. Η έκρηξη νέων επενδυτών προκαλεί προβλήματα στις εταιρίες διαχείρισης βάσεων χρηστών με τους επενδυτές να εγκαταλείπουν το Coinbase, το μεγαλύτερο αμερικανικό χρηματιστήριο, προειδοποιώντας για διακοπές και αργές συναλλαγές.

Διαβάστε  Η Κεφαλαιαγορά καίει Κουτσολιούτσο, ζητά διαχειριστικό έλεγχο με δικαστική εντολή

Η υπηρεσία Trezor, μια υπηρεσία ηλεκτρονικού πορτοφολιού, ανέφερε ότι έχει “δευτερεύοντα ζητήματα” με τους διακομιστές της, ενώ η Bitfinex, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι έχει υποστεί επίθεση DDOS.

Το Bitcoin υπερέβη τα $16.395 από τις 1:15 μ.μ. σύμφωνα με το Bloomberg που διατηρεί ένα σύνθετο σύστημα υπολογισμού μεταξύ ανταλλακτηρίων. Το Bitcoin καταγράφει κέρδη 1,500% και η χρηματιστηριακή του κεφαλαιοποίηση ανέρχεται σήμερα σε 274 δισεκατομμύρια δολάρια. Την Πέμπτη ξεπέρασε τα $ 16.777,08 μετά την έναρξη της ημέρας στα $ 13.363,25.

Διαβάστε  Εισαγγελέας ερευνά την πτώση της μετοχής και τον ισολογισμό της Folli Follie