if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Κεντροαριστερά: Η Φώφη Γεννηματά κερδίζει

Η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά

Νίκη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, δείχνουν τα πρώιμα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην Κεντροαριστερά, καθώς στο 96% των εκλογικών τμημάτων όλης της χώρα στα οποία έχουν καταμετρηθεί τα ψηφοδέλτια λαμβάνει το 56,66% ενώ ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης το 33,34%.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Νίκο Αλιβιζάτο σε όλες τις περιφέρειες της χώρας εκτός της Κρήτης προηγείται η κυρία Γεννηματά. Πολύ νωρίτερα, με καταμετρημένο το 20%, ο κ. Αλιβιζάτος είπε ότι πρέπει να θεωρήσουμε νικήτρια την κυρία Γεννηματά.

Ψήφισαν 154.317 πολίτες στην Ελλάδα και 1.253 στο εξωτερικό, στο σύνολο 155.560 ενώ η αποχή σε σχέση με όσους ψήφισαν την περασμένη Κυριακή ήταν 27%. Περί τους 160.000 πολίτες συμμετείχαν μέχρι το κλείσιμο της κάλπης στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο η συμμετοχή έφθασε το 74% του πρώτου γύρου (που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή) παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα δραματικά γεγονότα της δυτικής Αττικής. Ο κ. Αλιβιζάτος συνέκρινε μάλιστα την πτώση κατά 26% της συμμετοχής στο 2ο γύρο για τον νέο φορέα, με τις αντίστοιχες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που -όπως είπε- είχαν πτώση συμμετοχής στο 2ο γύρο κατά 29%.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version