Το Bitcoin συνεχίζει το ράλι, πάνω από τα $7,000

Το Bitcoin συνεχίζει το ράλι, πάνω από τα $7,000

Πάνω από τα 7,000 δολάρια έχει σκαρφαλώσει η τιμή του Bitcoin στον απόηχο της επιβεβαίωσης του σεναρίου γιατ η δημιουργία παραγώγων ισοτιμιών επί του ψηφιακού νομίσματος από το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στον κόσμο, το CME.

Διαφήμιση

Μπορεί οι CEO της Credit Suisse και της JPMorgan να το χαρακτηρίσουν “ορισμό της φούσκας” αυτό όμως δεν φαίνεται ικανό να ανακόψει την εκρηκτική ανοδική πορεία του κρυπτονομίσματος.

Διαβάστε  Το big short της QCM κατά της FF Group για τα faux στοιχεία

Χθες το Bitcoin κατέκτησε άλλο ένα ορόσημο – αυτό των 7.000 δολαρίων – σε λιγότερο από ένα μήνα από την “διάσπαση” των 5.000 δολαρίων, ενώ σήμερα συνεχίζει ακάθεκτο την εξερεύνηση νέων ιστορικών υψηλών πάνω από τα 7.400 δολάρια. Τα κέρδη δε του κρυπονομίσματος μέχρι στιγμής φέτος ξεπερνούν το 600%, ενώ η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ξεπερνά τα 100 δισ. δολάρια!

Διαβάστε  Εκτός ταμπλό η Folli Follie, "εκτός θέσης" η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Η τελευταία ανοδική ώθηση στο Bitcoin δόθηκε αυτή την εβδομάδα από την απόφαση του χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων CME – της μεγαλύτερης πλατφόρμας διαπραγμάτευσης του ψηφιακού νομίσματος να ανακοινώσει τα σχέδιά του για έναρξη διαπραγμάτευσης futures Bitcoin. Η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει πριν το τέλος του 2017 και υπόκειται στην έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Διαβάστε  Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στριμώχνει FF Group και Ecovis μετά την έκθεση QCM

Διαφήμιση