Το 9ο Risk Management and Compliance Forum στις 31 Οκτωβρίου

Το 9ο Risk Management and Compliance Forum στις 31 Οκτωβρίου

Στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τον τραπεζικό κλάδο στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη και τη στιγμή που η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε σημείο καμπής διοργανώνεται φέτος, για 9η χρονιά, το Risk Management & Compliance Forum διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ. Για τη διοργάνωση συνεργάζεται το PRMIA (Professional Risk Managers Association), ενώ το event τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).

Έμπειρα στελέχη του τραπεζικού χώρου θα αναλύσουν σε δύο ενότητες τα θέματα αποτελεσματικής διαχείρισης των προβληματικών απαιτήσεων, τις εξελίξεις στο νομικό και θεσμικό πλαίσιο, τις στρατηγικές διαχείρισης και τις πλατφόρμες υποστήριξης και παρακολούθησης του εγχειρήματος μείωσης των δανείων σε καθυστέρηση. Θα αναλυθούν, ακόμα οι νέες ρυθμιστικές προκλήσεις και τα Stress Tests, το νέο Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (IFRS 9), και οι απαιτούμενες αλλαγές στις πολιτικές, διαδικασίες και υποδομές των Τραπεζών, ενώ θα ακολουθήσει Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης στελεχών CRO & CFO.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με τη χορηγία των: Accenture, Clayton Euro Risk, Deloitte, EY, Moody’s Analytics και SAS. Υποστηρικτές οι: Mellon Group of Companies, ΟΤΕ και Τειρεσίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: Direction Business Network και Manager. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: BusinessNews.gr, Advertising.gr και Crisis Monitor. Τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.

Διαβάστε  17ο East Med Yacht Show από τις 3 έως τις 6 Μαΐου, στη Μαρίνα Ζέας

Θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αποτελώντας την κορυφαία συνάντηση στο χώρο της Διαχείρισης Κινδύνων και της Συμμόρφωσης στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.
2

Διαφήμιση