Κοινωνικά ενεργή η Μινέττα: Δημοσιεύει απολογισμό ΕΚΕ

Κοινωνικά ενεργή η Μινέττα: Δημοσιεύει απολογισμό ΕΚΕ

Κόντρα στο κύμα και στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης η Μινέττα, ενισχύει το μέρισμα που διανέμει στην κοινωνία μέσω δράσεων εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης παράγοντας έργο και βοηθώντας στην εμπέδωση της κουλτούρας στήριξης της κοινωνίας από τις επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας και της διαμόρφωσης συνείδησης.

Διαφήμιση

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προχώρησε για πρώτη φορά στην έκδοση του ετήσιου Κοινωνικού Απολογισμού της. Η υλοποίηση και έκδοσή του αποφασίστηκε προκειμένου να δημοσιοποιηθούν οι δράσεις της Εταιρείας που σχετίζονται με την Κοινωνική Υπευθυνότητα για το έτος 2016, που εκφράζουν τις αξίες που διέπουν τη ΜΙΝΕΤΤΑ από το 1973, την ίδρυση της έως και σήμερα.

Διαβάστε  ΜΙΝΕΤΤΑ:Πάνω από 25 εκατ. οι αποζημιώσεις το 2017

Στον Κοινωνικό Απολογισμό αναλύονται οι εταιρικές αξίες, οι δεσμεύσεις και το όραμα της Εταιρείας, παρουσιάζεται αναλυτικά η δομή της και η εταιρική της διακυβέρνηση, ενώ πραγματοποιείται και μια αναλυτική καταγραφή των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής.

Ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Γεώργιος Μινέτας, δήλωσε σχετικά: «Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική έχει μια μακροχρόνια και σταθερή πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες, τους συνεργάτες της και το ευρύτερο κοινό. Θεωρούμε ότι ο Κοινωνικός Απολογισμός, που εκδίδουμε για πρώτη φορά φέτος, θα συμβάλλει σε ένα σημαντικό βαθμό στην διαφύλαξη αυτών των σχέσεων, καθώς αναδεικνύει ότι η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο πλαίσιο μιας Πολιτικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με σταθερότητα, συνέπεια και δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Διαβάστε  Κινέζος θα πάρει την Εθνική Ασφαλιστική, συζητούν με Fosun και Gongbao

Διαφήμιση