Η εβδομάδα 1-7/10: Οδικός χάρτης ανακοινώσεων

Η εβδομάδα 1-7/10: Οδικός χάρτης ανακοινώσεων

Στις ΗΠΑ, οι σημαντικότερες ανακοινώσεις θα είναι οι μηνιαίες μισθολογικές αυξήσεις, οι μισθολογικές αυξήσεις, το εμπορικό ισοζύγιο, οι παραγγελίες εργοστασίων, οι δαπάνες κατασκευής και ο PMI.

Άλλα βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν τα εξής: Ιαπωνία Tankan επιχειρηματικό κλίμα, ανεργία και λιανικό εμπόριο στην Ευρωζώνη και τις παραγγελίες εργοστασίων της Γερμανίας. Επίσης, η ΕΚΤ θα ανακοινώσει τα πρακτικά της συνεδρίασης ενώ οι κεντρικές τράπεζες της Αυστραλίας και της Ινδίας θα αποφασίσουν για τη νομισματική πολιτική.

Θα είναι μια κουραστική εβδομάδα στις ΗΠΑ. Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις είναι η έκθεση για την απασχόληση, η οποία θα περιλαμβάνει μη μισθολογικές αμοιβές και αύξηση μισθών. εμπορικό ισοζύγιο; εργοστασιακές παραγγελίες. δαπάνες για την κατασκευή. και PMI ISM. Άλλα βασικά δεδομένα περιλαμβάνουν: Αλλαγή της απασχόλησης ADP. Περιορισμοί θέσεων εργασίας του Challenger. Δείκτης ISM της Νέας Υόρκης, πωλήσεις αυτοκινήτων, μεταβολή της καταναλωτικής πίστης · και τις τελικές αναγνώσεις των PMI της Markit και των αποθεμάτων χονδρικής πώλησης.

Διαφήμιση
Διαβάστε  Η εβδομάδα 18-24 Δεκεμβρίου: Ο Πούτιν στο επίκεντρο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα στοιχεία των PMI, οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων και οι τιμές των κατοικιών του Halifax θα είναι στο προσκήνιο. Αλλού στην Ευρώπη, σημαντικές κυκλοφορίες περιλαμβάνουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων της ΕΚΤ και τα τελικά δεδομένα PMI για την Ευρωζώνη, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Οι αγορές θα επικεντρωθούν επίσης στην ανεργία και το λιανικό εμπόριο στην ευρωζώνη. και τις παραγγελίες εργοστασίου της Γερμανίας.

Διαβάστε  Βαριά η οικονομική ατζέντα της πρώτης εβδομάδας του 2018

Στην Ιαπωνία, οι αναλυτές εστιάζουν τα τριμηνιαία αποτελέσματα του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος Tankan, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, τα στοιχεία PMI και τα μέσα έσοδα του Δημοσίου.

Στην Αυστραλία, η RBA θα δώσει στοιχεία για την πορεία της νομισματικής πολιτικής. Άλλες σημαντικές εκδόσεις περιλαμβάνουν: το εξωτερικό εμπόριο; HIA New Home Sales; οικοδομικές άδειες · Δείκτης υπηρεσιών AIG. λιανικές πωλήσεις.

Διαβάστε  Καυτή εβδομάδα για τα Βαλκάκια, ζεστή για τη Μέση Ανατολή και την παγκόσμια οικονομία

Ο Καναδάς ανακοινώνει στοιχεία την απασχόληση και το εμπορικό ισοζύγιο. Στην Ινδία η κεντρική τράπεζα αποφασίζει για τα επιτόκια, ενώ η Βραζιλία ανακοινώνει στοιχεία για τον πληθωρισμό.

Διαφήμιση