Χαλαρή σε στοιχεία η αυτή η εβδομάδα

Χαλαρή σε στοιχεία η αυτή η εβδομάδα

Λίγα αλλά σημαντικά στοιχεία αναμένουν οι αγορές αυτή την εβδομάδα καθώς από τις ανακοινώσεις στοιχείων για την ανάπτυξη στη Γερμανία και τη Βρετανία θα φανεί ο αντίκτυπος του Breixit και η υγεία της γερμανικής οικονομίας καθώς και η δυνατότητά της να συνεχίσει να παίζει το ρόλο της λοκομοτίβας για την ευρωπαϊκή.

Στις ΗΠΑ, οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για τις πωλήσεις νέων και υπαρχόντων κατοικιών, τις παραγγελίες διαρκών αγαθών και τον PMI Flash Markit. Στην Ευρώπη, βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν την αύξηση του ΑΕΠ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας. Παράλληλα ανακοινώνεται ο πληθωρισμός της Ιαπωνίας και στην Ευρωζώνη ο PMI παραγωγής καθώς και τα πρώιμα δεδομένα PMI για την Ευρωζώνη, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Στις ΗΠΑ, οι πιο σημαντικές κυκλοφορίες είναι οι πωλήσεις για νέες και υπάρχουσες κατοικίες, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών και τα PMI Flash Markit. Άλλα βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν τα εξής: τιμές Fannie Mae και Freddie Mac, Δείκτης Εθνικής Δραστηριότητας της Fed Chicago, Richmond Fed Manufacturing Index; Και ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Feds του Κάνσας.

Διαφήμιση

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αύξηση του ΑΕΠ, οι επιχειρηματικές επενδύσεις και οι παραγγελίες βιομηχανικών τάσεων CBI θα είναι στο προσκήνιο. Σε άλλες χώρες της Ευρώπης, οι σημαντικές κυκλοφορίες περιλαμβάνουν δεδομένα flash PMI για την Ευρωζώνη, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Οι αγορές θα επικεντρωθούν επίσης στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ευρωζώνη. Γερμανία Αύξηση του ΑΕΠ, οικονομικό κλίμα ZEW και επιχειρηματικό κλίμα Ifo, Και το γαλλικό επιχειρηματικό κλίμα και το κλίμα των καταναλωτών.

Στην Ιαπωνία, οι αναλυτές βλέπουν το ρυθμό πληθωρισμού και το φλας PMI. Άλλα σημαντικά βασικά στοιχεία σε ολόκληρη την Ασία είναι η αύξηση του ΑΕΠ της Ταϊλάνδης, η απόφαση για το επιτόκιο της Ινδονησίας και η ηγεσία της Νότιας Κορέας στις επιχειρήσεις και το καταναλωτικό τους ήθος