Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ, ένας νεκρός

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ, ένας νεκρός

Μια ακόμη επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στη Γερμανία, αυτή τη φορά, παράλληλα με αυτή στη Φινλανδία και από την οποία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για ένα ή περισσότερα άτομα. Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο δράστης φέρεται να έχει ταμπουρωθεί σε ένα κτίριο, ενώ η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει και διεξάγει επιχείρηση για τη σύλληψη ή την εξολόθρευσή του. Η έρευνα ωστόσο που έγινε στα κτίρια αποδείχθηκε άκαρπη και η δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει.

Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, το γεγονός ωστόσο ότι συνέβη με ελάχιστη χρονική διαφορά από την επίθεση στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι έξι τραυματίστηκαν, αλλά και την επομένη του μακελειού στο κέντρο της Βαρκελώνης, έχει προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά στις ευρωπαϊκές αρχές και γενικό συναγερμό για περισσότερα χτυπήματα σε διάφορα σημεία της ηπείρου.
Το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik μετέδωσε από την πλευρά του ότι το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με μια ιδιωτική διαμάχη.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός από την επίθεση στο Βούπερταλ είναι ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών, ενώ ο τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι 25 ετών.