Ο Τραμπ “σκότωσε” τα επιχειρηματικά συμβούλιο, αφού τον εγκατέλειψαν οι CEO

Ο Τραμπ “σκότωσε” τα επιχειρηματικά συμβούλιο, αφού τον εγκατέλειψαν οι CEO

Τέλος στη διαρκή αιμορραγία παραγόντων από το ευρύτερο περιβάλλον του που πλήττει τη δημοτικότητά του αποφάσισε να βάλει ο Ντόναλντ Τραμπ τερματίζοντας τη λειτουργία των επιχειρηματικών συμβουλίων που είχε διαμορφώσει ο ίδιος, μετά τη μαζική έξοδο κορυφαίων προσωπικοτήτων, που αντέδρασαν στη στάση του προέδρου των ΗΠΑ για τα γεγονότα στη Βιρτζίνια.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ο διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής εταιρείας 3M Co, Ίνγκε Τουλίν, αλλά και ο επικεφαλής της Johnson & Johnson ανακοίνωσαν τις παραιτήσεις τους από το Συμβούλιο Βιομηχανίας.

Πρόκειται για την όγδοη παραίτηση μέλους αυτού του Συμβουλίου μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί υπερασπιστές της ανωτερότητας της λευκής φυλής στη Βιρτζίνια.

Διαφήμιση

Η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία και οι επικρίσεις και αποχωρήσεις από επιχειρηματίες και κορυφαίες προσωπικότητες πλήττουν καίρια την προσωπικότητά του και αποδεικνύουν ότι στερείται αποδοχής και από την επιχειρηματική κοινότητα.

“Αντί να υφίστανται πιέσεις στους επιχειρηματίες του συμβουλίου βιομηχανίας και του συμβουλίου στρατηγικής και πολιτικής, τα καταργώ και τα δύο. Σας ευχαριστώ όλους”, έγραψε στο Twitter ο κ. Τραμπ.