if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Επικίνδυνη κλιμάκωση από τη Βόρειο Κορέα: Εκτόξευσε πύραυλο στα χωρικά ύδατα της Ιαπωνίας

Ως επικίνδυνη κλιμάκωση εκλαμβάνεται διεθνώς η νέα εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρειο Κορέα καθώς καταστράφηκε σε χωρικά ύδατα της Ιαπωνίας, σύμφωνα με τις αρχές.

Αν το σενάριο αυτό, που αποτελεί γα την ώρα τη βασική υπόθεση εργασίας, επιβεβαιωθεί ότι η Βόρειος Κορέα θα έχει κλιμακώσει την ένταση σε πρωτόγνωρα επίπεδα προκαλώντας την Ιαπωνία και τη διεθνή κοινότητα να αντιδράσουν.

Ο πύραυλος έφτασε σε ύψος 3,000 χιλιομέτρων και παρέμεινε στον αέρα για 45 λεπτά, πριν συντριβεί στη Θάλασσα της Ιαπωνίας. Όπερ σημαίνει ότι η πτήση του διήρκεσε περίπου έξι λεπτά περισσότεροα από τον ICBM που δοκίμασε νωρίτερα τον Ιούλιο.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η εκτόξευση του πυραύλου έρχεται μετά την έγκριση του νέου πακέτου κυρώσεων που πλήττει το Ιράν, τη Ρωσία και τη Βόρειο Κορέα, από την αμερικανική γερουσία και την προώθησή του για υπογραφή στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο μια τέτοια απάντηση αναμένεται ότι θα επιδεινώσει την κατάσταση ανεβάζοντας την ένταση στην περιοχή.
Η Βόρειος Κορέα είχε ανακοινώσεις στις αρχές Ιουλίου ότι είχε πλέον επιτυχώς ολοκληρώσει την ανάπτυξη διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου, κίνηση που αποτέλεσε την αιτία νέων εντάσεων και κυρώσεων από τις ΗΠΑ και τη διεθνή κοινότητα.

Η σημερινή τελευταία βολή πυραύλου είναι η 14 δοκιμή από τις αρχές του έτους, επιδεικνύοντας διάθεση διαρκούς κλιμάκωσης της έντασης.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version