Η Σάρα Χούκαμπι Σάντερς νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

Η Σάρα Χούκαμπι Σάντερς νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

Την έως τώρα αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Χούκαμπι Σάντερς, αναβάθμισε σε εκπρόσωπο Τύπου ο νέος επικεφαλής Επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, Άντονι Σκαραμούτσι.

Η Χούκαμπι αναλαμβάνει ένα κρίσιμο πόστο σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ βάλλεται πανταχόθεν τόσο για τις σχέσεις του με τη Ρωσία όσο και για τον τρόπο χειρισμού θεμάτων, ενώ έχει έρθει σε αντιπαράθεση με στενούς του συνεργάτες που αποχωρούν.

Διαβάστε  ΔΝΤ για ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποσκάπτει τη μελλοντική σταθερότητα

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη συμπλήρωση των 200 ημερών και τις επικρίσεις που δέχθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου, υποβαθμίστηκε και οδεύει στην έξοδο ο επικεφαλής νομικός του παραστάτης και αποχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου των δικηγόρων του, ενώ βρίσκεται σε κόντρα με τον προσωπάρχη του και τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Διαφήμιση
Διαβάστε  Συγχωνεύθηκαν AT&T-Time Warner παρά τις αντιδράσεις Τραμπ, Χίλαρι, Σάντερς

Διαφήμιση

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crisis Zone, δημοσιογράφος, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Συνδέοντας τις κουκίδες μπορούμε να καταλήξουμε σε αποτελέσματα, αν δεν τις συνδέσουμε θα παραμείνουμε στο σκοτάδι. Εχει διατελέσει σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά ακόμα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Διαβάστε  Πολεμο Σαουδικής Αραβίας-Ιράν και εμπλοκή των ΗΠΑ φοβάται ο Μπέρνι Σάντερς